YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %0,45
  • ALTIN
    %0,32
  • BIST
    %0,48
Bilgisayar kursu yoğun ilgi görüyor!

Bilgisayar kursu yoğun ilgi görüyor!

Yerköy Halk Eğitim Merkezimizde kurslar son hızıyla devam ediyor. Halk Eğitim Merkezimizde açılan Bilgisayar Kursuna Yerköylüler yoğun ilgi gösterdi
23032013bilgisayarYerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Yıldırım, bu yıl Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan “Bilgisayar kursunun“ Yerköylülerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak her yerde, her alanda ve herkes için kurs açmaya devam ettiklerini ifade eden Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Yıldırım“Yerköy ilçemizde, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda açılan Bilgisayar Kullanımı Kursumuz büyük ilgi görmüş durumda. Şu an ilçemizdeki 23 vatandaşımıza Halk Eğitimi Merkezi Bilgisayar Öğretmeni tarafından Bilgisayar Eğitimi verilmektedir. Yüz 60 saat süreyle eğitim alacak olan vatandaşlarımız, hem günlük yaşantımızın vazgeçilmezlerinden olan bilgisayarların kullanımını öğrenecekler, hem de kurs sonunda yapılacak olan değerlendirme sınavında başarılı olmaları durumunda “Bilgisayar Kullanımı Sertifikası” sahibi olacaklardır.” dedi.
Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yardımcısı Hamza Ergül ise, kursu başarıyla belirten öğrencilere sertifika verileceğini belirterek şunları aktardı: “Halk Eğitim Merkezime münacat eden kursiyerlerimiz öncelikle Bilgisayarın temel mantığıyla tanışıyorlar. Daha sonra bu temel üzerine daha detaylı bilgiler ekleniyor. Vermiş olduğumuz eğitim metotları ve eğitim programı Milli Eğitim Bakanlığı modülüdür.”dedi.
Müdür Yardımcısı Hamza Ergül, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin “Yüz 60 Saatlik Bilgisayar Kullanımı Sertifikası” sahibi olacaklarının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji