YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,16
  • ALTIN
    %1,04
  • BIST
    %0,09
Bozkurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

Bozkurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
3108201330bozkurtBüyük Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında 30 Ağustos 1922’de kazandığı eşsiz zaferin, tüm dünya milletlerine özgürlük ve bağımsızlığı taçlandırdığımız gün olduğunu belirten İlçe Başkanı Aslan Bozkurt yayınladığı mesajında; zaferleri ve mazisi ile örnek bir ulus olan Türk Milleti’nin tarihindeki en önemli zaferlerden birisinin 30 Ağustos Zaferi olduğunu ifade etti.
Bozkurt, bu zaferin Türk topraklarını paylaşmak isteyen düşmanlar karşısında tüm olanaksızlıklara rağmen, yüce Türk Milleti’nin vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığı bir zafer olduğunu, 30 Ağustos Zaferi’nin, dünya savaş tarihinde eşine az rastlanan, imkansız denilenin başarıldığı ender savaşlardan biri olduğunu belirtti.
Tarih boyunca hür yaşamış Türk Milleti’nin elinden toprağını ve özgürlüğünü almak isteyenlere bu zafer ile karşılık verildiğini ifade eden Bozkurt,
“Tarih sahnesine adını altın harflerle yazdıran Türk Milleti’nin Ağustos ayı zaferlerle dolu bir aydır. 1071’de Malazgirt Meydan Muharebesi ile Anadolu’ya giren Türk Milleti, yine bir Ağustos ayında kendisine emperyalist güçler tarafından giydirilmeye çalışılan esaret gömleğini yırtıp, tüm dünyaya bağımsızlık dersi vermiştir.
Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk etrafında tek bir ses ve tek bir yürek olmayı başarabilen Türk Milletinin elde ettiği 30 Ağustos Zaferi, bu asil milletin bağımsızlığını tüm dünyaya yeniden ilan ettiği bir zafer günü olarak biline gelmiş ve bu zafer dünyada bağımsızlık mücadelesi veren birçok ülkeye güç vermiştir. Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, bu büyük zaferi bizlere kazandıran ecdadımızı ve bu vatan uğrunda şahadet mertebesine yükselen şehitlerimizi bu vesileyle de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji