YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Bozkurt,” Komisyon üyeleri vicdanınız rahat mı?”

Bozkurt,” Komisyon üyeleri vicdanınız rahat mı?”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy İlçe teşkilatı, Yerköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sözleşmeli Personel Alımında haksızlık yapıldığı idealarında bulundu.
04102012mhpAile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulunun 16 Şubat 2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı istinaden Yerköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında belirsiz süreli sözleşmeli olarak görevlendirmek üzere dört adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımlarında haksızlık yapıldığını ifade eden MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, Yerköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sözleşmeli Personel Alımında seçilen 4 kişin gerekli prosedürlere uygun olarak seçilmediğini ifade etti.
Bozkurt yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Bozkurt “Yerköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal İnceleme görevli alımı mülakat sınava girmeye hak kazananların arasından 4 kişi seçilmiştir.
12 kişinin başvuruda bulunduğu ve mülakata kaldığı bu seçimde ölçü ve kriter nedir? KPSS sonuçlarına göre daha başarılı olan gençlerimiz dururken, kendilerinden daha az puanlı kişilerin işe alınması hepsi Yerköy’ümüzün evlatları olan bu çocuklar arasında bir ayrım değimli dir?, Bu ayrım ve adaletsizliği yapan komisyon üyeleri ve AK Parti’li ilçe yöneticilerini “Adalete hükmedin” emrini veren Cenabı Allah’a havale ediyoruz.
Tüm hemşerilerim bilir ki, bir insan ekmeği ve geçimi on insan için kutsaldır. Anadolu’da ”Kimse kimsenin, ekmeği ile oynayamaz” sözü de bu gibi uygulamalar için söylenmiştir.
KPSS’de en yüksek puanla başvuranların sıralaması dikkate alınmadan tamamen kendilerinin veya ailelerin siyasi çizgisine bakarak gençlerin bir kısmının elenmesi ve birilerini fırsat verilmesi haksızlıktır, adaletsizliktir.
Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe teşkilatı olarak hepsi bizim evlatlarımız olan bu gençler arasındaki yapılan ayrımın takipçisi olacağız. Bu konuda soruyoruz Sayın komisyon üyeleri vicdanınız rahatmı” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji