YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %-0,05
  • BIST
    %0,83
Bozkurt, “Yerköy'e Yakışmayan Olay”

Bozkurt, “Yerköy'e Yakışmayan Olay”

26012012bozkurt
MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, “Şanlı Ordumuzun Zeytin Dalı Operasyonunun ilk Şehidi, Musa Özalkan hakkında açılan icra davasını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız” dedi.
MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, geçtiğimiz günlerde ilçemiz hakkında ulusal medyada çıkan haberler sonucunda gazetemize basın açıklamasında bulundu.
Bozkurt basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Şehidimizin 2009 yılında bir kaza sonucu davalık olması, evinin-arabasının ve maaşının icraya konulması ve en acısı da, şehit düştükten bir gün sonra ailesinin faydalanacağı emekli ikramiyesine kadar icra takibinin başlatılması bizleri çok derinden yaralamıştır, Bu Vatan için Canlarını seve seve feda eden, Vatan Evlatları rahat yaşasın diye kendi evlatlarını öksüz bırakan şehitlerimize, onların kutsal emanetleri ailelerine ne yapsak haklarını ödeyemeyiz, onlar zaten çok büyük bedel ödediler, canlarını vererek bu Ülkeye olan borçlarını da tamamen kapattılar, bizler bu Şehidimizin borcunu kat kat öderiz ama Yüce Türk Milletinin içini kanatan, bizleri derin bir acı ve hüzün içerisinde bırakan bu olayı, şehit olduktan sonra bile para peşine düşen Yozgat barosu Avukatlarından Emine Gün’ü nefretle kınıyor. Avukatlığını yaptığı kurumlardan, Çiçekdağı Ziraat Bankası, Yerköy Ziraat Bankası, Yerköy Tarım kredi kooperatifi, Kayadibi Tarım Kredi Kooperatifi, Yerköy esnaf Kefalet Kooperatifi, Yeni Mahalle Sulama Birlik Başkanlığı, Yerköy Belediyesi, Çiçekdağı Belediyesi, Yerköy Pancar kooperatifi ile Tüm Yetkili Kurum ve Kuruluşları göreve davet ediyor, Kurum antlaşmalarının iptalini istiyor ve Yüce Türk Milletinin Vicdanına havale ediyoruz, ayrıca konu hakkında Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurusunda bulunarak konunun takipçisi olacağız.”dedi.
ŞEHİDİMİZİN VASİYETİ:
Özalkan’ın şehit olduğunda yürekleri param parça eden ‘vasiyeti’ ortaya çıkmıştı… Göreve gitmeden önce arkadaşlarına ‘Şehit olursam Türkmen balalar için anaokulu-kreş yaptırılsın’ demişti. Şehidin sosyal medyada da yayımlanan vasiyeti şu şekilde: “Vasiyetimdir. Şehit olursam Telafer’deki Türkmen Bala’lar (çocuklar) için anaokulu, kreş veya kültür merkezi, devletin bana vereceği paradan yaptırılması ve ismimin konması. Reis vasiyetimdir, aileme iletirsin. Telefonumdan gelen mesaj kayıtlı dursun şahit olsun.” demişti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji