YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Çakır Hacılı Köyü “Şükür Duasına” çıktı

Çakır Hacılı Köyü “Şükür Duasına” çıktı

Yerköy ilçemize bağlı Çakır Hacılı köyündeki vatandaşlar, bu yıl yeterli yağışın düşmesi nedeni ile şükür duası etti.
13052011duaÇakır Hacılı köyünde geçmiş yıllardaki kuraklığın yaşanmaması nedeni ile düzenlenen şükür duasına, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Adalet Kalkınma Parti İl ve İlçe teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi il ve İlçe Teşkilatı, çok sayıda köylüler ve çevre köylerden gelen vatandaşlar katıldı.
Çakır Hacılı köyünde 3’üncüsü gerçekleşen şükür duasında, kılınan öğle namazının ardından, şükür duası edildi. Daha sonra, katılımcılara etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.
Çakır Hacılı Köyü Muhtarı Mustafa Mandıracı, bu yıl yeterli yağışın düştüğünü belirterek, ”Bu durumdan memnuniyet duyan köylümüz, şükür duasına çıkılmasını talep etti. Biz de bu talebi kabul ederek köylülerin katkılarıyla şükür duası düzenledik” dedi.
Bir daha kuraklık yaşanmamasını dileyen Mandıracı, ”Her yıl kar ve yağmur yağsın. Memleketimize bereket gelsin” diye konuştu.
Çakır Hacılı köyünde gerçekleşen şükür duasında katılımcılara, yüz 20 kilo bulgurdan oluşan bulgur pilavı, 3 tosun ve 4 koyun kesilerek etli pilavın yanı sıra Çakır Hacılı köyüne has olan göçmen çöreği ikram edildi.
Haber:  Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji