YouTube

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %-0,05
Çakmakla Oynayan 5 Yaşındaki Çocuk Evi Yaktı

Çakmakla Oynayan 5 Yaşındaki Çocuk Evi Yaktı

Yerköy ilçesinde, evlerinde çakmakla oynayan 5 yaşındaki çocuk, yangın çıkmasına neden oldu
03012013evYerköy ilçesinde, evlerinde çakmakla oynayan 5 yaşındaki F.E., yangın çıkmasına neden oldu.
Alevlere müdahale emek isteyen baba Resul E. ve anne Bahar E. dumandan etkilenip, el ve yüzlerinde hafif yanıklar meydana gelmesi üzerine hastaneye kaldırılırken, yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
İddiaya göre Yeni Mahalle Hamam Caddesindeki evlerinde çakmakla oynayan 5 yaşındaki F.E., perde ve yatakların tutuşmasına neden oldu. Odadan dumanlar yükseldiğini gören anne Bahar E. ve baba Resul E. çocuklarını da alarak bir anda alevler içinde kalan evden kendilerini dışarı attı.
Yangını gören mahalle sakinleri de panik içinde evlerinden dışarı çıktı. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangına hortumla müdahale eden ev sahipleri, yangını söndürmeye çalıştılar.
Kısa sürede olay yerine gelen Yerköy Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
Odadaki eşyalar kullanılamaz hale gelirken, çıkan dumandan zehirlenen anne Bahar E. ve baba Resul E. ve 5 yaşındaki F.E. ambulansla Yerköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yangın mahalline gelen Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri evde inceleme yaptı.  Alt katta ve üst katta oturan apartman sakinleri ise, binadan bir anda alevlerin yükseldiğini ve kendilerini binadan zor attıklarını söyledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji