YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
CHP ilçe başkanı 10 Kasım mesajını yayınladı

CHP ilçe başkanı 10 Kasım mesajını yayınladı

CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı
18082012chpCumhuriyet Halk Partisi (CHP), İlçe Başkanı Yılmaz, 10 Kasım Atatürk’ü Anma münasebetiyle, yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi.
Yılmaz, “Aramızdan ayrılışının 74. yıldönümünde, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz Mustafa Kemal’in şahsına ve bize miras bıraktığı değerlere saldıranlar bilmelidirler ki, Atatürk, yaptıklarıyla bu halkın gönlünde erişilemez ve dokunulamaz bir yerdedir ve arkasında O’nun bağımsız, çağdaş, laik, demokratik Türkiye’ye sahip çıkacak Atatürkçüler vardır.
Askeri zaferin ardından, Cumhuriyet kurulmuş, çağdaş, demokratik, bağımsız Türkiye yaratılmış, devrimler bir bir gerçekleştirilmiştir. Dil, din, ırk, etnik köken gözetmeden herkesin eşit olduğu ve kardeşçe yaşadığı Cumhuriyet de O’nun eseridir. Ülkemiz uluslararası alanda hak ettiği onura, halkımız da hak ettiği modern, eşit yaşama yine Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kavuşmuştur.
Ulu önderimizin dediği gibi;İki Mustafa kemal vardır: Biri ben,et ve kemik, gecici Atatürk, ikinci ise onu ben kelimesi ile ifade edemem o ben degil bizdir. O memleketin her köşesinde yeni fikir yeni hayat ve büyük ülke için uğraşan aydın bir topluluktur. O Mustafa Kemal biziz herkestir.
Bu gün; Cumhuriyetin en temel ilkelerine, Cumhuriyet kazanımlarına ülkemizin laikliğine karşı etkinliklere girişenler, birlik ve bütünlüğüne, Mustafa Kemal’in şahsına ve bize miras bıraktığı değerlere saldıranlar bilmelidirler ki, Atatürk, yaptıklarıyla bu halkın gönlünde erişilemez ve dokunulamaz bir yerdedir ve arkasında O’nun bağımsız, çağdaş, laik, demokratik Türkiye’ye sahip çıkacak, ülkesini O’nun açtığı yolda ilerletecek güçlü ve kararlı bir ulus bırakmıştır. Devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.
Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 74. yılında sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak, özlemle anıyorum. “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji