YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,24
Çiçekdağı Anadolu Lisesi Tıp Fakültesine Öğrenci Yerleştirdi

Çiçekdağı Anadolu Lisesi Tıp Fakültesine Öğrenci Yerleştirdi

2012/2013 Eğitim Öğretim Yılı LYS sınavı sonucunda Çiçekdağı Anadolu Lisesi Tıp Fakültesine ilk defa bir öğrenci yerleştirdi. 
01082013tipBülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Çiçekdağı Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Deniz Alakop’u Okul Müdürü Metin Işık ve babası Ömer Alakop ile birlikte makamında kabul eden Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, derece elde eden öğrenciyi çeyrek altın ile ödüllendirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan  “ Deniz yavrumuzun bu başarısı bizleri çok mutlu etti. Çiçekdağı Anadolu Lisemizden Tıp Fakültesini kazanan bir öğrencimizin çıkması, hem İlçemiz, hem okulumuz ve hem de öğretmen ve velimiz açısından gurur verici bir durum. Çiçekdağı Anadolu Lisesine SBS sınav sonucu öğrenci yerleşirken çok yüksek puanlar ile öğrenci alan bir okul değil.  İki üç matematik netleriyle bu okulumuza öğrenci yerleşiyor.
Ayrıca okulumuz bu eğitim öğretim yılında öğretmen kadrosu bakımından çok sıkıntılı bir dönem geçirmesine rağmen okulumuzun YGS-LYS ve yerleştirme başarısı iyi durumda. Bu başarıda okul idaresinin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum “ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji