YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %3,10
Çiçekdağı Belediyesi yeni bürosunu açtı

Çiçekdağı Belediyesi yeni bürosunu açtı

Fevzi Çakmak ve Fatih mahallelerine hitap edecek olan tahsilât ve irtibat bürosu Fevzi Çakmak Mahallesi mezarlık yanı eski sağlık ocağı binasında ilçe halkının hizmetine açıldı.
09062011cicekdagFevzi Çakmak Mahallesi mezarlık yanı eski sağlık ocağı binasına açılan tahsilât ve irtibat bürosu açılışına Çiçekdağılıların yoğun ilgisi gözden kaçmadı. Yeni açılan iletişim merkezinde, Çiçekdağılılar sadece su ve emlak tahsil etmek için değil aynı zaman da dilek ve isteklerini de iletebilecekler. 
Konu hakkında açıklama yapan Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Fevzi Çakmak ve Fatih mahallelerimize hitap edecek olan tahsilât ve irtibat büromuz 4 Haziran 2011 Cumartesi günü Fevzi Çakmak Mahallesi mezarlık yanı eski sağlık ocağı binasında açılışı yapıldı.” dedi.
Deniz, ”Yeni yerimiz Belediye ekiplerince tamamen yenilenerek hizmete sunulmuştur. Açmış olduğumuz Tahsilât ve irtibat büromuzda sadece su ve emlak tahsil etmek için değil aynı zaman da siz saygı değer hemşerilerimizin dilek ve isteklerinizi bildireceği bir büro olarak düşünülmüştür.”
“Büromuz, sizlere vermiş olduğumuz sözlerin bir ürünüdür”
29 Mart 2009 yerel seçimlerinden bu güne kadar geçen zaman içerisinde ki; belediyemizin yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili olarak da bir açıklama yapan Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Bizler, sizlerden aldığımız öz güven sayesinde hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Fevzi Çakmak Mahallesinde yapmış olduğumuz yollar, kaldırımlar, baştan aşağı yenilenen temizlik anlayışı,  işte bu açılan irtibat ve tahsilat büromuz, üç yıldır kesilmeyen sularımız sizden aldığımız güçle bizlerin yaptığı eserlerdir.
Bazı siyasiler,  sizler için yaptırdığımız yolları, kaldırımları ve hizmetleri sanki kendileri yapmış gibi lanse etmektedir. Bunlar tamamıyla asılsız iddialardır. Biz kendi öz kaynaklarımızla yollarınızı yaptık.
Öncelikle gelirlerimizi arttırarak ve sonrasında tasarrufa gidilerek, paranın yerli yerinde değerlendirilmesi sonucu bu hizmetler bütününü siz değerli vatandaşlarımıza sunduk. Yapılan bu hizmetlerin, takdiri ve tasdiki sizlere bırakıyorum. Büromuz sizlere ve İlçeme hayırlı olsun ” dedi.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz’in konuşması sonrasında tahsilât ve irtibat bürosunun açılışı gerçekleşti. Açılışa ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji