YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Çiçekdağı Belediyesinden Öğrencilere Yıl Sonu Hediyesi

Çiçekdağı Belediyesinden Öğrencilere Yıl Sonu Hediyesi

Çiçekdağı İlçe Atatürk İMKB Okulu 8. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Çiçekdağı Belediyesi sponsorluğunda Başkenti gezme fırsatı buldular. 
24062013cicekAnkara’da Anıtkabiri ziyaret eden öğrenciler Etnoğrafya müzesi ve Harikalar diyarını gezen gençlerimiz yılsonu yorgunluğunu bi nebzede olsa üzerlerinden attılar.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ”Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizi Bedelediyemiz imkânları doğrultusunda bu tür organizasyonlarla ödüllendirmek ve motive etmek Eğitime destek vermek Belediyemizin olmazsa olmazlarındandır. Onlar her şeyin en güzeline layık genç dimalar olarak bu ülkeyi şekillendirecek ve güçlendirecek yarının büyükleridir.
Eğitim döneminde her yıl düzenli olarak çocuklarımız için getirttiğimiz Tiyatrolar sayesinde biraz olsun ders stresinden uzaklaştırmaya bunu yaparken de eğitici oyunlarla bilgi ve dünyalarını genişletmeye çalışmaktayız. Şu an itibariyle ülkemizin hemen her tarafında var olan ve bizim de gençlerimize ve çocuklarımıza sunmayı amaçladığımız Yaz Okulu projemizi yakında faaliyete geçireceğiz. Bu müjdeyi de buradan iletmek istiyorum ” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji