YouTube

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,29
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,18
Çiçekdağı Belediyesi'nden tabela ve numaralama çalışması

Çiçekdağı Belediyesi'nden tabela ve numaralama çalışması

2007 Yılında çalışmalarına başlanan adrese dayalı nüfus kayıt sistemi amacına ulaşması için Çiçekdağı ilçesi de numarataj ve cadde, sokak tabela çalışması başlattı.
10032011cicekdagiÇiçekdağı Belediyesi tarafından, ilçenin sokak ve caddelerinde numarataj ile cadde, sokak tabela çalışmaları başlatıldı.
Çiçekdağı Belediyesi öncelikle kapı numaralarını belirten etiketleri ev ve iş yeri kapılarına asma işini tamamlamasının ardından, sokak ve mahalle isimlerini belirten tabelaları sokak ve caddelerin görünen yerlerine yerleştirme işlemine başladı.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, ” Sokak, cadde ve mahalle isimlerini belirten tabelaları yerleştirmek için belediyemiz tarafından çalışmalar başlatılmıştır.
5490 sayılı Nüfus hizmetler kanunu ile adres ve numaralamaya ilişkin yönetmelik gereğince Ulusal Adres Veri Tabanı ( UAVT ) Nüfus ve Konut sayımı (NKS) ve Adrese dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) ile ilgili olarak Belediyemiz tarafından çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir.
Bu uygulama sayesinde cadde, sokak, bulvar, hane ve iş yerleri tespiti daha kolay ve sistematik bir şekilde olacaktır. Karışık ve karmaşık durumlar ortadan kalkacak kişi veya yer tespiti yapmak kayıtlı sistemimiz sayesinde, bir tuşla halledilecektir.
50 adet direk dikilerek, 80 cadde levhası, 300 sokak levhası, 4 bulvar levhası, 32 küme levhasıyla birlikte, 7400 adet konut, arsa, işyeri ve bunlara ait müştemilatlarına plakalandırma çalışmaları sona yaklaşmaktadır.”dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji