YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,18
Çiçekdağı Belediyesinden yol çalışmalarına hız verildi

Çiçekdağı Belediyesinden yol çalışmalarına hız verildi

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, Yeni Mahalle, Osman Şevki, Fatih ve Yeni Şehir mahallelerinde kaldırım ve çevre düzenleme çalışması yaptıklarını söyledi.
03032011cicekdagiÇiçekdağı Belediyesi yaz aylarının yaklaşması üzerine çalışmalarını hızlandırarak kaldırım ve çevre düzenlemesi için çalışmalara başladı.
Yeni Mahalle, Ziya Gökalp Caddesi kaldırım ve parke çalışmaları sonucunda güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Yılmaz, Kış ayları olmasına rağmen yol çalışmalarımız devam ettiğini ifade etti.
Yılmaz, “Yeni Mahalle Ziya Gökalp Caddesi kaldırım ve parke çalışmalarımız sayesinde pırıl pırıl bir görünüme kavuşmuştur. Kış ayları olmasına rağmen yol çalışmalarımız devam etmektedir.
Fevzi Çakmak mahallemizin tamamına yakınının kaldırım ve yol çalışmaları tamamlanmakta olup, bundan sonraki süreçte Yeni mahallede, Osman Şevki de, Boyalıkta, Bağlarbaşında, Fatihte, Yeni Şehirde çalışmalarımız olacaktır.
Etüt çalışmalarımız neticesinde sıkıntıların en fazla yaşandığı bölgelerden başlanarak tüm ilçemiz yepyeni yollara ve kaldırımlara kavuşacaktır.
Modern bir İlçe olma yönünde emin adımlarla ilerleyen Çiçekdağı; Belediyemizin yoğun çalışmalarıyla, bunu başaracak güçtedir.
Bir şehrin temiz ve bakımlı yollarının olması kadar, önemli olan park çalışmalarımız da bu doğrultu da devam edecektir.
Çevre düzenlemeleri, sayesinde de bir bütünlüğe kavuşacak olan mahalle, sokak ve caddelerimizle Çiçekdağı, kaliteyi hak etmektedir.
Yılın hangi ayı, hangi günü olursa olsun önceliğimiz İlçemizin yol, kaldırım, park ve çevre düzenlemelerinin en aceleci ve en temiz şekilde yapmak ve hizmete sunmak olacaktır. ‘’ dedi. 
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji