YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Çiçekdağı Belediyesine “Hamarat yol süpürge makinesi”

Çiçekdağı Belediyesine “Hamarat yol süpürge makinesi”

Çiçekdağı Belediyesi, Temizlik İşleri Biriminde kullanılmak üzere “Hamarat Yol Süpürge Makinesi” alındı.
13052011cicekdagiÇiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, yol süpürge makinelerinden ilkinin geçen hafta Belediyeye teslim edilerek hizmete girdiğini belirtti.
Deniz, Çiçekdağı Belediyesi Temizlik İşleri biriminde kullanılmak üzere yol süpürge makinesi alındı. Dünyada üretilen modelleri arasından seçilmiş ve Türkiye şartlarına göre uyarlanmış ideal bir yol süpürge makinesi olduğunun altını çizdi.
Deniz, “Temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere aldığımız Hamarat Yol süpürge Makinesi dünyada üretilen modelleri arasından seçilmiş ve Türkiye şartlarına göre uyarlanmış ideal bir yol süpürge makinesidir.
           ISO 9001 ve TSE güvencesi ile üretilen teknik ekipmanlarla donatılmış bulunan makine asfalt, parke, beton yolların güvenli ve daha hijyenik bir şekilde temizlenmesinde çok faydalı olacaktır. Sıfır olarak alınan aracımızla artık ilçemiz daha temiz bir görünüme kavuşacaktır.
           Belediyelerin en önemli hizmetleri içerisinde yer alan temizlik hizmetlerini daha modern bir şekilde yapmak amacındayız.  Daha önceden aldığımız konteynırlarımız ve araçlarımızla temizlik alanında başarıyı yakalamıştık. Yeni alınan bu yol süpürge makinamızla da temizliğe yeni bir ivme yeni bir anlayış getirdik.
İlçemiz her şeyin en güzeline en iyisine layıktır. Yeni alınan bu aracımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji