YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %0,51
Çiçekdağı LYS’da başarı gösteren öğrenci ödüllendirildi

Çiçekdağı LYS’da başarı gösteren öğrenci ödüllendirildi

Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, “Çiçekdağı Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Sevim Yılmaz, 2013 LYS Sınavında TS-1 puan türünde Türkiye bin 47’incisi olurken, TS-2 puan türünde ise Türkiye bin 59’uncu olarak başarılı bir sonuç elde etmiştir.”dedi.
23072013lyes2012–2013 Eğitim Öğretim Yılı LYS sınavında TS-1 puan türünde Türkiye bin 47’incisi, TS-2 puan türünde ise Türkiye bin 59’uncusu olan ve bu dereceleri ile Kırşehir’de derece yapan Çiçekdağı Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Sevim Yılmaz’ı makamında kabul eden Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan kitap ve saatten oluşan hediyeyi öğrencimize takdim etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, “Kızımızın bu başarısı bizleri çok mutlu etti. Dar bir öğretmen kadrosu ile çalışan Çiçekdağı Anadolu Lisesimizin hem YGS, hem de LYS başarısı iyi durumda. Bu durum bizi çok mutlu etmektedir.
İnşaallah bu eğitim öğretim yılında okulumuzun öğretmen ihtiyacı karşılanacaktır. Okulumuzun fiziki mekanı çok iyi. Fatih projesi kapsamında akıllı tahtalar kurulmuş ve faal durumdadır. Ben Sevim kızımızı bu başarısından dolayı en kalbi duygularımla kutluyorum ve Üniversite hayatında başarılar diliyorum.” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, öğrenci Sevim Yılmaz ile birlikte Çiçekdağı Kaymakamı Sinan İnaltekin’i makamında ziyaret etti.
Kaymakam İnaltekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan ve öğrenci Sevim Yılmaz ile birlikte Kırşehir valiliğine geçtiler ve Kırşehir valisi Özdemir Çakacak, Yılmaz’ı makamında kabul ederek başarısından dolayı tebrik etti ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji