YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-1,36
Çiçekdağılı gençler konserde buluştu

Çiçekdağılı gençler konserde buluştu

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen “1 Gençlik Festivalinde”, Çiçekdağılı ve Yerköylü gençlerden yoğun ilgi gördü
18112012konserKırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde “1. Gençlik Festivali” etkinlikleri bünyesinde gerçekleşen festivalde, Çiçekdağılı ve Yerköylü gençler, rap müziği konseri ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Tufan Atlaş konseri ile gönüllerince eğlendiler.
Çiçekdağı Cumhuriyet Meydanını dolduran genç, çocuk ve ailelere rap şarkılar ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Tufan Atlaş ile birlikte rap müziği ve oyun havalarını söylediler.
Beğeni toplayan rap grup üyeleri kendilerine bu imkânı tanıyan Çiçekdağı İlçe halkına teşekkür ederken, ilçe halkı gençlerin performanslarının birçok profesyonel sanatçıya taş çıkartacak kadar etkileyici olduğunu ifade ettiler.
Çiçekdağılı rap müziği severler, ilçede bir ilki gerçekleştirdiklerini, önümüzdeki yıllarda da daha iyi çalışmalara imza atacaklarını dile getirdiler. Rap gurubunun ve Tufan Altaş’ın konserinde gençler, söylenen parçalara yerlerinden eşlik ederek tezahüratta bulundular.
Konserde, Türk Halk Müziği Sanatçısı Tufan Atlaş, Dj’ler Gizli Sevdam, Camba ve İnzar sahne aldı.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji