YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %0,80
Çiçekdağı’n çehresi değişiyor

Çiçekdağı’n çehresi değişiyor

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Çiçekdağı’n en eski mahallesi olmasına rağmen daha önce hiçbir hizmet götürülmemiş olan Boyalık mahallesinin çehresi değişiyor” dedi.
26082013boyaİlçenin en eski mahallesi olmasına rağmen daha önce hiçbir hizmet götürülmemiş olan Boyalık mahallesinin çehresi değiştiğini ifade eden Deniz, “Doğalgaz hattı çalışmalarının geç tamamlanmasından dolayı Boyalık Mahallesinde yol yapım çalışmaları gecikmeli olarak başlamıştır.
Belediye başkanımızın yoğun çabaları neticesinde Boyalık Mahallemiz proje kapsamına aldırılarak, doğalgaz hattı çalışmalarına başlanmış ve kısa bir sürede tamamlatılmıştır.
İlçemize ismini veren ve ilçemizin en eski mahallesi olan Boyalık Mahallemizin biz göreve geldiğimizde üç büyük sorunu vardı:Yol,temizlik ve doğalgaz.Mahallenin en acil sorunu olan temizlik problemi konteynır sistemi ile ve günlük yapılan temizlik anlayışımızla çözülmüş durumdadır.Mahallemiz daha önce doğalgaz nimetinden yararlanamamıştır.
Sürmeli Gaz ile Yaptığımız ısrarlı görüşmeler neticesinde doğalgazın bu mahallemizden geçmesini sağlamış bulunmaktayız..Kışın çamurdan ve kardan geçilmeyen bu güzide mahallemizin iki büyük sorununu hallettikten sonra en büyük sıkıntısı olan yol yapımı için ise çalışmalarımız başlatılmıştır..Şu an itibariyle yol kenarlarımıza bordür taşları döşenmiş olup doğalgaz çalışmalarından dolayı zemini bozulan ve oynama yapan yolların pekişmesinin ardından da kilit parke yol çalışmalarımız en kısa zaman içerisinde  başlayacaktır.
21. Yüzyılda yaşamamıza rağmen daha önce hak ettiği hizmetlere sahip olamayan Boyalık Mahallemiz tıpkı Fatih Mahallesi, Yeni Mahalle, Fevzi Çakmak Mahallesi, Osman Şevki Mahallesi gibi en kısa zamandan pırıl pırıl yollara sahip olacaktır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji