YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %-0,06
Çiçekdağı'nda bağlama kursu

Çiçekdağı'nda bağlama kursu

Çiçekdağı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan saz kursuna öğrencilerden büyük ilgi.
15022012sazÇiçekdağı Halk Eğitim Müdürlüğü bağlama kursuna ilçede eğitim ve öğretim gören öğrencilerden yoğun ilgi olduğu belirtildi.
İlçe Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri yaptığı açıklamada, 19 Kasım 2011 tarihinde başlayan ve 19 Mayıs 2012 tarihine kadar sürecek olan bağlama kursunda öğrenciler ve yetişkinlere ayrı ayrı olmak üzere bağlama kursu verdiği ifade edildi.
Açtıkları kurs ile ilçe halkının ve öğrencilerin boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirebilmelerine imkân sağladıklarını ifade eden yetkililer, “Kültürümüzü ilçe halkımıza ve eğitim gören öğrencilerimize kazandırabilmek için İlçe Halk Eğitim Merkezimizde bağlama kursları veriyoruz.
İlçemizde yetenekli ve bağlama öğrenmek isteyen herkese bağlama dersi verilmekte. Bununla hem kültürel faaliyetlerde katkı sağlamış oluyoruz” dediler.
Yetkililer ayrıca, Köseli İlköğretim Okulunda görev yapmakta olan ve bağlama kursu belgesi olan Kamuran Arslan tarafından verilen bağlama kurslarının 19 Mayıs 2012 tarihine kadar devam edeceğini ve Yerköy İlçemizde de Temmuz ayından itibaren kurs verileceği belirtildi.
 Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Arslan Bir Eden Halk Kurs Nda

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji