YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %-0,31
  • BIST
    %0,00
Çiçekdağı’nda bilgi kültür yarışması

Çiçekdağı’nda bilgi kültür yarışması

Çiçekdağı milli eğitim müdürlüğü tarafından ortaokullar arası bilgi kültür yarışması yapıldı.
27052013bilgiÇiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe merkez, Köy ve Kasabalardaki okulların katıldığı, ortaokullar arası bilgi kültür yarışması İMKB Atatürk ortaokulu konferans salonunda yapıldı.
Yarışmaya Çiçekdağı Kaymakamı Sinan İnaltekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Amirleri, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve veliler katıldı.
Bilgi kültür yarışması öncesi açılış konuşması yapan Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan “2012/2013 Eğitim Öğretim yılında gerek sosyal ve kültürel, gerekse sportif faaliyetlerde bir çok faaliyet yaptıklarını, bu günkü yarışmanın da bu faaliyetler çerçevesinde yapıldığını, yarışan öğrencilerimizin okullarının seçilmiş öğrencileri olduğunu, burada sadece bir okulun birinci olacağını ancak bizim yanımızda bütün öğrencilerimizin çok değerli olduğunu, öğrencilerin başarılı olmalarında kitap okumanın çok önemi olduğunu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okuma ve okutma konusuna çok önem verdiklerini, her okuldaki sınıf seviyelerine göre kitap okuma setleri alarak okullara hediye ettiklerini” söyledi.
Yapılan yarışma sonunda yarışmayı İMKB Atatürk Ortaokulu öğrencileri kendilerine yöneltilen 20 sorudan 19 soruya doğru cevap vererek birinci oldu.
Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan plaket ve hediyeleri Çiçekdağı Kaymakamı Sinan İnaltekin  İMKB Atatürk Ortaokulu Müdürüne plaket, öğrencilerin her birine çeyrek altınları takdim etti ve yarışmaya katılan öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji