YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Çiçekdağı’nda Danışma Toplantısı Gerçekleşti

Çiçekdağı’nda Danışma Toplantısı Gerçekleşti

Çiçekdağı İlçesinde, AK Parti Çiçekdağı İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen ilçe danışma toplantısı, Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezinde partililerin katılımı ile gerçekleşti.
12032013akpÇiçekdağı İlçesinde, AK Parti Çiçekdağı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ilçe danışma toplantısına Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, AK Parti Kırşehir İl Başkan Salih Çetinkaya, AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, İlçe Parti Teşkilatı ve kadın kolları teşkilatı, gençlik kolları teşkilatları ile binlerce partili katıldı.
Çiçekdağ Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleşen danışma toplantısında, saygı duruşu ve istiklal marşı’nın okunmasının ardından katılımcılara Türkü dinletisi düzenlendi.
Yasin Yıldız, Sevim Yıldız, Fevzi Aygar ve Kılıç Güler’den oluşan divan heyetinden oluşumunun ardından AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Hakanoğlu, “Her alanda başarılarına başarı katan, tüm dünyada fakirin umudu, yetimin koruyucusu, masumun savunucusu olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir mensubu olmanın gururu içerisindeyiz, Bizler belki de şanlı tarihimizin son 200 yılında ilk defa ecdadımıza yaraşır, başarılara imza atan bir partinin neferleriyiz. Partimiz,  Mevlana’nın hoşgörüsü, Yunus’un mütevazılığı, Fatih’in cesareti ile yola çıkmıştır.
Bu ilkeler doğrultusunda, devletimiz bu mukaddes yolda sürekli adalet dağıtan, kendinden olsun ya da olmasın herkese hoşgörü ile yaklaşan, alçak gönüllüğünü elden bırakmayan cesur duruşuyla tüm dünyada fakirler için umut, garipler için sığınılacak bir liman olmuştur.” Bu ülkü doğrultusunda Çiçekdağı teşkilatı olarak çalışmaktayız. “dedi.
Hedeflerinin 2023, olduğunu ifade eden Hakanoğlu, “2023 hedeflerinin gerçekleşmesi; ülkemiz ve Çiçekdağı ilçemizin gelişmesi için önemli bir dönüm olarak görülmelidir. Önümüzde 2014 yılı yerel seçimler akabinde Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler yapılacaktır.
Bu zorlu yolda tüm teşkilat mensupları tam bir ekip ruhu ile birlikte çalışmak ve hareket etmek mecburiyetindeyiz. Herkes şunu bilmelidir ki siyasette elde edilen başarı tek bir kişinin gayretleri ile gerçekleşemez. Biz teşkilat olarak bunun sağlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah sayın başbakanımıza 2014 yılında Çiçekdağı belediye başkanlığını hediye etmek istiyoruz.
Çiçekdağı İlçe teşkilatı olarak 2011 genel seçimlerinde aldığımız oy oranını 2014 yılı yerel yönetimler seçimlerinde daha da artırmalıyız. Bizler, hep birlikte Milletvekillerinden Sandık yönetimine, kadar tüm teşkilat mensuplarımızla gerçekleştirileceğimiz gayretli çalışmalarla bu hediyeyi sayın başbakanımıza vereceğimize inanıyorum” dedi.
Hakanoğlu’nun konuşması sonrasında, İl Başkanı Salih Çetinkaya katılımcılara Kırşehir’de ve ilçelerinde ilerleyen günlerde seçim startını vereceklerini söyledi. İl ve ilçe teşkilatları ile birlikte, Milletvekillerinin bilgisi dahilinde koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Çetinkaya, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Çetinkaya’nın konuşmaların ardından, Milletvekili Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan konuşma yaptı. Çalışkan ve Aslan’ın konuşmaların ardından, AK Parti Çiçekdağı İlçe Teşkilatına yeni katılanlara rozet takma töreni gerçekleşti.
Birlik ve beraberlik mesajları ile son bulan program sonrasında Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Köseli Belediye Başkanı Mehmet Sağlam’ı makamında ziyaret ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji