YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Çiçekdağı’nda Değerlendirme Toplantısı

Çiçekdağı’nda Değerlendirme Toplantısı

Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda görevli öğretmenlerle bir araya geldi
01032013mebÇiçekdağı Halk Eğitim Merkezi tarafından hafta sonu yetiştirme ve sınavlara hazırlama kursları ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan değerlendirme toplantısında “1. Dönem İlçemiz Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan 100 saatlik kursta görev alan ve hafta sonu, soğuk, kış demeden kurslarımızda görev alan siz değerli öğretmenlerimizin yapmış olduğu fedakârlıktan çok memnun olduklarını, sizlerin bu yapmış olduğunuz hizmetle hem kursa katılan öğrencilerimizin, hem velilerimizin gönüllerine girdiklerini ve o çocuklarımızın gelecek yıllarda anılarında yer alacaklarını; Bizler öğrenci iken eğitim ve öğretimde bize destek olan öğretmenlerimizi, ağabeylerimizi aradan çok uzun bir zaman geçmiş olmasına rağmen hala unutamadıklarını, insanlara faydalı olmak, onların gönüllerine girmenin kolay olmadığını ve para ile pula ölçülemeyeceğini, Umarım öğrencilerimizde sizleri bu yapmış olduğunuz hizmetten dolayı unutmayacaklardır.
Belki müdür bey bunu çok abartıyor diyenler olabilir ama İlçemizin farklı bir yapısı var. İlçemizde görev yapıp Kırşehir İl merkezinde oturan çok sayıda öğretmenimiz mevcut. Dolayısıyla hafta sonları bu gibi faaliyetlerde gönüllü öğretmen bulmak çok zor.
Bu fedakârlığı onlarca öğretmen içinden sizler gösterdiniz. Görev alan arkadaşlarımızın çoğu kursun açıldığı okullarda çalışanlar değil. Sizlerin hem kendi okulunuzda hem de kurs öğrencileriniz olacak. Bu da bir öğretmen için bana göre güzel bir duygu olması lazım. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Arslan, bu hafta itibarıyla Köseli ve İMKB Atatürk Ortaokullarında yüz 20 saatlik kursları başlatacaklarını, bu kursları açmalarının ve bu toplantıları yapmalarının sebebinin Çiçekdağı ilçemiz eğitimin en üst seviyeye ulaşması için çalıştıklarını, geçen yıl hem YGS ve LYS’de hem de SBS’de ilçe durumunun pekiyi olmadığını, tüm olumsuzluklara rağmen başarıyı artırma ve bir ivme kazandırma arzusunda olduklarını, bu başarı da öğretmen katkısının çok fazla olduğunun altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji