YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %-0,05
  • BIST
    %0,83
Çiçekdağı’nda Eğitim Değerlendirildi

Çiçekdağı’nda Eğitim Değerlendirildi

Kırşehir İli Eğitimi Değerlendirme toplantısı Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapıldı.
08042013degHer ay Kırşehir’in bir ilçesinde yapılan ve eğitimin sorunlarının ele alındığı il eğitimini değerlendirme toplantısı Çiçekdağı ilçesinde yapıldı.
Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Şevket Karadeniz, Yüksel Yılmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çelik, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Dağıstan, Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Akbülbül, Akpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kaya, Akçakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aydemir, Boztepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Konuralp Usta Ve Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Hamdi Ünal  katıldı.
Toplantıda Şubat ayında alınan kararların ne seviyede olduğu, 4+4+4 12 yıllık kademeli eğitim geçişi ile ilgili okulların ayrışması konusu, Kırşehir İlinde eğitimin kalitesini artırmak için neler yapılabileceği ve ilçelerin sorunları konuşuldu.
Toplantının ardından İlçemize gelen misafirlere Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Remzi Demir’in katılımları ile öğle yemeği verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji