YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Çiçekdağı'nda "Hz. Peygamber'in Hayatı" Konulu Bilgi Yarışması Düzenlendi

Çiçekdağı'nda "Hz. Peygamber'in Hayatı" Konulu Bilgi Yarışması Düzenlendi

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Ortaokullar Arası 5. Sınıf Öğrencilerinin Yarıştığı Hz. Peygamber (S.A.V)’İn Hayatı Konulu Bilgi Kültür Yarışması Yapıldı.
14052013dinÇiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Merkez, köy ve kasabalardaki ortaokulların 5. Sınıf öğrencilerinin yarıştığı Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)in hayatını konu alan ödüllü “Bilgi Kültür Yarışması” yapıldı.
Peygamberin Hayatı ve Güzel Ahlak” konulu bilgi-kültür yarışması İMKB Atatürk Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen yarışmaya Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Hamdi Ünal, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.
İMKB Atatürk Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen bilgi kültür yarışması öncesi açılış konuşması yapan Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, “2012-2013 eğitim öğretim yılında, 6287 sayılı yasa ile 4+4+4 eğitim sisteminin yürürlüğe girdiği herkes tarafından bilinmektedir. 4+4+4’lük şekil de ayrılması ile birlikte, 5. sınıfların ortaokul bölümüne dahil edildiğini ve Hz. Peygamberin Hayatı dersinin seçmeli ders olarak konulması ile birlikte, Çiçekdağı ilçemizdeki tüm ortaokulların 5. Sınıf öğrencilerinin bu dersi seçtiklerini, bundan dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan Siyer-i Nebi isimli kitabı 5. Sınıf öğrenci sayısı kadar Müdürlüğümüz tarafından alınarak öğrencilerimize ücretsiz dağıtılmıştır.
Üç ay gibi bir süre verdiklerini ve öğrencilerimizin tamamının bu kitabı okumalarını sağlanmıştır.”dedi.
Şube Müdürü Ahmet Hamdi Ünal, tarafından yarışmaya katılan öğrencilere yarışma kuralları ile ilgili bilgiler verildi.
Yarışma sonunda Köseli Ortaokulu kendilerine sorulan 20 sorunun tamamına doğru cevap vererek birinci oldu.
Yarışma sonrasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan birinci olan Köseli Ortaokulu Müdürü Mehmet Çakır’a plaket, öğrencilere ise  birer tane çeyrek altın ve kitap hediye etti. Yarışmaya katılan diğer okullara ise çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji