YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,10
  • ALTIN
    %0,88
  • BIST
    %-0,24
Çiçekdağı’nda Müdürler Toplantısı Yapıldı

Çiçekdağı’nda Müdürler Toplantısı Yapıldı

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 2. Dönem Müdürler toplantısı yapıldı.
09022013cicekÇiçekdağı Milli Eğitim Müdürlüğü 2. Dönem Müdürler toplantısı Anadolu lisesi toplantı salonunda yapıldı.
Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Çiçekdağı’nda 1. Dönem en büyük sıkıntıyı taşımalı eğitimde yaşadıklarını ifade etti.
Arslan, “Taşımalı eğitim öğrencilerini taşıyan servis aracın elim bir kaza geçirmesi, bir öğrencimizin vefat etmiştir. Diğer öğrencilerimizin yaralanması hepimizi derinden çok üzmüştür.
Meydana gelen bu kazanın morallerimizi bozmuştur. Hhem sizlerin  hem de öğretmenlerimizin  hem de öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek, okul ihtiyaçlarını tespit etmek, öğrencilerimizi ziyaret etmek maksadıyla okullarımızı sık sık ziyaret etmekteyiz.
Okulların kırtasiye temizlik maddeleri ile diğer ihtiyaçlarını karşılama konusunda okul idarelerine yardımcı olduklarını, ortaokullarımızda Halk Eğitim vasıtasıyla İMKB Atatürk Ortaokulu ile Köseli Ortaokulunda hafta sonu yetiştirme ve sınavlara hazırlama kursu açılmıştır. Açılan bu kursa 214 öğrencinin devam edild. Ve bu kursları bizzat şahsının kontrol ettim ve kurslarımız çok verimli geçmiştir.
Kaymakamımız Muhammed Beşir Nursaçan bey ile birlikte 4-5 okul ziyareti gerçekleştirdik. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, öğretmenlerimizin ve okul idarecilerin projeksiyon eksiği olduğunu söylemeleri sebebiyle sivil toplum kuruluşlarınca okullarımıza 12 adet projeksiyon alındı. Kısacası eğitimin en üst seviyeye ulaşması için çalışmış bulunmaktayız.”dedi
Toplantıda tüm okul müdürleri okullarını 1. Dönemdeki başarı durumlarını, 6287 sayılı 12 Yıllık Kademeli Eğitim Kanunu (4+4+4 eğitim sistemi) uygulamalarının olumlu ve olumsuz yönleri, okul sütü programı, okulların temizlik durumu, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin değerlendirilmesi, devamsız öğrencilerin durumu, taşıma merkezi okulların öğrenci ve öğrenci servisleriyle ilgili duyarlı olunması ve okul müdürlerinin yapmaları gereken görevleri, okul kantin ve yemekhanelerinde hijyen konusu konular ele alındı.
Gerçekleşen değerlendirme toplantısı sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantıya katılan okul müdürlerine öğle yemeği ikram etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji