YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Çiçekdağı'nda öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı

Çiçekdağı'nda öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı

Çiçekdağı ilçesinde ihtiyaç sahibi yaklaşık 8 yüz öğrenciye giyim yardımı yapıldı.
17012012kiyafetÇiçekdağı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezinin çeşitli okullarında tespiti yapılan 8 yüz ihtiyaç sahibi öğrenciye çorap, gömlek, şort, kaban ve tişörte yardımı yapıldı.
Çiçekdağı İMKB Atatürk Orta Okulu’ndaki yardım dağıtımına katılan Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Muhammet Beşir Nursaçan, zor şartlar altında eğitime devam eden öğrenciler bulunduğunu belirterek, yardımlara imkânlar doğrultusunda devam edeceklerini söyledi.
Çiçekdağı Kaymakamlığı tarafından İlköğretim Okulu ve Lise öğrencilerine yönelik başlatılan elbise yardımı projesi kapsamında İlköğretim Okulu ve lise öğrencilerine giyim yardımında bulunulduğu bildirildi.
Lc Waikiki Şirketi yardım komisyonu tarafından gönderilen yardım paketlerini Çiçekdağı İMKB Atatürk Orta Okulunda konferans salonunda Kaymakam Nursaçan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan ve Şube Müdürleri Yaşar Erkan ve Ahmet Hamdi Ünal eşliğinde 8 yüz öğrenciye dağıtıldı.
Yardım Paketlerinin içersinde çorap, gömlek, şort, kaban ve tişörte kadar birçok ürünün bulunduğu belirtildi.
Kaymakam Nursaçan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelen yardımların, ilçede bulunan diğer ilköğretim okullarındaki öğrencilere de yardım paketleri geldikçe dağıtılacağını bildirdi.
Yapılan giyim yardımı dağıtım törenine okul müdürleri ve öğretmenler de katılırken, öğrenciler Çiçekdağı İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.
Çiçekdağı İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının gözetiminde yapılan ayni giyim yardımını öğrencilere dağıtma programına Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Muhammet Beşir Nursaçan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan Şube Müdürleri Yaşar Erkan ve Ahmet Hamdi Ünal katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji