YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %0,76
Coşar, “Yerinde oturarak değil, genç ekibimizle adayız”

Coşar, “Yerinde oturarak değil, genç ekibimizle adayız”

[featslider]
20032018cosar
Yerköy ilçemizde 30 yılı aşkındır esnaflık yapan İş Adamı Ertuğrul Coşar, Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (TSO) için aday olduğunu açıkladı.
Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının seçim sürecine girdiğini ve yapılacak seçimlerde aday olduğunu söyleyen İş Adamı Ertuğrul Coşar, başkan seçilmesi durumda gerçekleştirmeyi planladığı projeleri kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.
Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için taze kana ihtiyaç duyulduğunu belirten Ertuğrul Coşar, gazetemize şu açıklamalarda bulundu:
“Yerköy Sanayi ve Ticaret Odası (TSO) Başkanlığına adaylı olarak çıkmış bulunmaktayım. Tüm Sanayici, İş adamı ve Esnafımızı kucaklayan bir seçim çalışması yürüteceğim. Allah’ın izni ve Sanayi ve Ticaret Odamızın değerli üyelerinin teveccühü ile başkan seçilme durumunda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımı sürdüreceğim. Sorunları tespit eden, proje ve çözüm üreten, danışan ve birlikte yöneten bir anlayışı hâkim kılacağım. Birlik ve beraberlik içerisinde Yerköy ilçemizin büyümesinde ve gelişmesinde ilçelerimizi de kucaklayan projeler üretip ilçemizi tanıştıracak bir bütünlük içerisinde ben ve ekibimle çalışacağız.”
Mevcut yönetimin Yerköy ekonomisini canlı tutacak projeler üretemediğini, gelişen ve büyüyen yeni Türkiye’ye ayak uyduramadığını belirterek İş adamı Ertuğrul Coşar,” Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında değişim zamanı gelmiştir.  30 yıldır Yerköy’de ellinin üzerinde çalışan personelimizle hizmet vermekteyim. Bizler gerek ticari olsun gerekse ilçemizin kalkınmasında büyük cabalar sarf etmekteyiz, etmeye de devam edeceğiz Allah’ın izni ile. İlçemizin kalkınmasında oturan başkan değil, sadece kendi evinin geçimi için değil,  üreten ve geliştiren bir başkan olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğim.”
Kötü gidişe dur demek için aday olduğunu söyleyen İş Adamı Ertuğrul Coşar, “Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası gerçek sanayici ve sanayicileri topladık bir araya gelerek bu kötü gidişe ve saltanata dur demek için ve Yerköy Sanayisinin yeri bulunduğu yer olmadığı için bu yola çıktım. Gerçek sanayici ve iş adamlarının yeridir. Genç dinamik, çalışkan, üreten önce hak sonrada devlete ve millete faydalı olanların yeridir. Ticarette alakası olmayan birçok üyenin sadece kayıtlı görünüp bunların oyunu alıpta 40 yıldır orada oturma yeri değildir. İşte bu yüzden birçok şirket ve kuruluşlarla ortak yola çıkma kararı aldık. Bizler istiyoruz ki, çalışan sayımız artsın, şirket sayımız artsın istiyoruz. Bizler bu memlekete ömrümü verdim, vermeye de devam edeceğim. Bu memleketten çok şey bekliyorum ve bu memleketten birçok şey bekleyenlere buradan sesleniyorum varmıyız!
Yönetimimiz olarak uzun vadede ticaret yapacak genç aktif sanayici ve iş adamı arkadaşları kadromuza aldık. Biz taşın altına elimizi değil kafamızı koyduk. Bu yüzden bu hayırlı yola çıktık.” dedi.
Bu seçimin; Oyu olan ve olmayanın seçimi olduğunu dile getiren Coşar,”Şuan bu seçimde oyu olan ve olmayanın seçimidir. Bugün oyu olanın yarın oyu yoktur. Bugün oyu olmayanın yarın oyu vardır deyip geçmeyiniz. Bu hepimizin geleceğidir. Yerköy’ümüzün geleceğidir, çocuklarımızın geleceğidir.”
Büyük ve Orta ölçekli hiçbir firmayı ziyaret edilmediğini belirten İş Adamı Coşar, “Bırakın organize sanayisindeki ve büyük şirketleri Yerköy içerisindeki orta ölçekli ve küçük esnafımızın hal hatırını sordunuz mu? Sıkıntılarını dinlediniz mi? Oturup birinde bir bardak çay içtiniz mi? Bizlerin amacı 28 bin 500 olan nüfusu 38 binlere, 48 binlere çıkması için gelişim yolundan adımlar atıp Yerköy’ümüzü tercih edilen ilçeler arasında sokmaktır. Daha öncede belirttiğim gibi İlçemizi cazibe merkezi yapmak için tüm girişimleri yapacağız.”dedi.
Bu seçimin bir bulmazca gibi olduğunu dile getiren İş Adamı Coşar konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Hani bulmacalarda iki resim olur ya, bizlere iki resimdeki kaç fark var diye sorulur. Bende diyorum ki sevgili Yerköylüler ve kamuoyuna, bu iki aday arasında kaç tane fark var? Yozgat valisinin adı ne? Kaç tane banka var? Yerleri nerede? Organize Sanayi Yerköy’den Yozgat’a geçti orada kaç fabrika var kaç tanesi çalışıyor? Kaç tane fabrika gezdin? İç ve dış hangi yatırımcıya hoş geldine gittin? Hangi açılışta bulundu? Hangi etkinlikte bulundun? Hangi cenaze ve taziyelerde bulundun? Hangi şenliğe katıldın? Kaç adet çalışanın var? İş yerin var kaç kez vergi rekortmeni oldun? Yani say say bitmez. Sevgili kamuoyu bir memleket yerinde oturmaklamı büyür yoksa çalışmayla mı büyür.  Kos koca sanayi ticaret odası yani soruyorum sizlere mevcut başkan sanayinin veya ticaretin neresinde. Toplamda 150’e yakın çalışan var Coşar İnşaat olarak bu sayıyı 200’lere getirmek için memleketimizin sanayisine güzel bir katkı sağlamak istiyoruz. Kos koca bir sanayi ve ticaret odası orası ama maalesef yıllardır hep şunu deriz, Sorgun bizi geçti biz Sorgun’dan nüfus olarak büyüktük bu soruyu, yada suçu kendimizde sormak lazım diye, yoksa Sorgun’a mı sormak lazım.”dedi.
Gerek Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı olsun gerekse sosyal faaliyetlerde aktif rol alacağını belirten İş adamı Ertuğrul Coşar, “Mevcut başkanlık ilçemizin gerek üretiminde olsun gerekse sosyal faaliyetlerinde olsun aktif rol almamaktadır. Başkan seçilmem durumunda sosyal faaliyetlerin içerisinde olup hem genç girişimcilerimizin üretmesinde, hem de üniversiteli öğrencilerimizin burs almasında etkin rol alacağız.”
Yerköy’ün sorunlarına ortak çözüm bulma ve bu yolda birlikte hareket etmek düşüncesi temel prensipleri olduğunu belirten İş Adamı Ertuğrul Coşar, gerçekleşecek seçimin ilçemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji