YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,02
  • BIST
    %0,80
Deniz, “Amacımız ter temiz bir ilçe olmak”

Deniz, “Amacımız ter temiz bir ilçe olmak”

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “ Bir belediyenin en başta gelen hizmetlerinden biride, beklide en başta geleni temizlik işleridir” dedi.
27022013bldTemizliği ise temiz yapan hijyendir diyen Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Bütün işlerde olduğu gibi temizlik alanında da ilkleri yapmanın ve uygulamanın bir gayreti olmuştur.”dedi.
Kazma kürek ve traktörlerle yapılan temizlik anlayışını çoktan attık bir kenara modernize edilmiş bir anlayış getirdiklerini ifade eden Deniz, “İlçemize, mücavir alanlarımız içinde bulunan bütün mahallelerimize konteynır sistemini yaydık. Alınan araçlarımızla eskiden haftada girilen yerlere artık her gün uğranmakta hızlı ve hijyen bir şekilde hizmet sunulmaktadır.
Bu hizmetleri sunmakta ancak ve ancak araçlarla olmaktadır ki; şu anda Belediye Başkanlığımıza ait 3 aracımızla tüm mahallelerimize sıkıntı duymadan yetişebilmekteyiz. Kaliteli bir hizmet sunmak. Belediyeciliğin birinci kuralıdır. Yapılan bir iş vatandaşa verilen değeri gösterir. Biz Belediye olarak, halkımızın en kaliteli hizmeti alması için  en yeni araçlarla sağlıklı bir hizmet  sunmaya çalışmaktayız.
Belediyecilik, Eğer uygulama noktasında müspet şeyler yapılıyorsa belediyeciliktir. Çiçekdağı Belediyesi olarak ilçemizin gelişip modern bir ilçe olması için ne lazımsa yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız da. Buna Temizlik alanında yaptıklarımızı örnek gösterebiliriz. En temiz, en hızlı en modern araçlarla yapılan hizmet anlayışımız vatandaşlarımızı da mutlu etmektedir.
İnsanlar kendi evlerini kendi çevrelerini her gün nasıl temizliyorlar ise biz de ilçemizi kendi evimiz gibi günlük rütun bir şekilde temizliyoruz. Amacımız halkımızın memnuniyetidir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji