YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
Deprem ve Şantiye Yangınından Sonra Konteynır Evlere Talep Arttı

Deprem ve Şantiye Yangınından Sonra Konteynır Evlere Talep Arttı

Van’da yaşanan deprem sonrası ve Esenyurt’ta inşaat şantiyesindeki çadırda çıkan yangından sonra konteynır evlere talep arttı
21032012evYerköy 100. Yıl Sanayi Sitesinde römork ve konteynır ev üretimi yapan Yafes Dursun isimli üretici, özellikle Van’da yaşanan deprem sonrası gündeme gelen konteynır evlere vatandaşlardan yoğun bir şekilde talep gelmeye başladığını söyledi.
En son İstanbul Esenyurt’ta bir inşaat şantiyesindeki çadırda çıkan yangında 11 işçinin hayatını kaybetmesiyle, özellikle inşaat şantiyelerinin de konteynır evlere yöneldiğini ifade eden Dursun, “Konteynır evler çadır ile kıyaslanamayacak kadar sağlıklıdır. Isı yalıtımlı yapıldığı için kışın ve yazın kullanımı fark etmiyor.
Üzerine yerleştirdiğimiz su depolarıyla da konteynır evi kullanan insanlar su sıkıntısı da yaşamıyor. Altına yerleştirilen tekerleklerle de istediğin yere taşınması ayrıca bir özellik katıyor” dedi.
Kendi iş yerinin küçük olmasından dolayı gelen siparişlerin tamamını karşılayamadığını ifade eden Dursun, ” Yeni çıkacak teşvik yasasında kobilere gerekli destek vermesi durumunda bizim gibi küçük esnaflarda kendini geliştirecek imalatını artıracaktır.
Biz konteynır evin yanı sıra traktör römorku, seyyar tuvalet üretiyoruz. Çok sipariş geliyor fakat biz yetiştiremiyoruz” diye konuştu.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji