YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %1,39
  • BIST
    %3,10
Dernek Başkanı Mesut Kaya, Gazetemizi Ziyaret etti

Dernek Başkanı Mesut Kaya, Gazetemizi Ziyaret etti

Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan ve Yazı İşleri Müdürü Murat Özaslan’ı ziyaret etti
06032013gazeteBaşkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya’nın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden gazetemiz imtiyaz sahibi Yakup Kayhan, göstermiş oldukları nezaketten dolayı memnun olduklarını ifade etti.
Kayhan, “Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya kardeşimiz, Başkent Ankara’da zor bir şeyi başararak Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini kurmuş.
Kurmuş olduğu bu dernekle Başkent Ankara’da Yerköylüleri birleştirmeyi hedeflemesi gurur verici bir durumdur.
Biz Yerköy Gazetesi ailesi olarak Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya kardeşimizin her zaman yanında yer alacağımızın sözünü vere biliriz. İnşallah Mesut Kaya kardeşimiz çıkmış olduğu bu yolda başarılı olur.”dedi.
Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya ise, “Yerköy’ün Dünya’ya açılan bir kapısı olan Yerköy Gazetesi, Yerköy ilçemizi nasıl bir gururla habercilik sektörünü omuzlamış ise bizlerde Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği olarak, Ankara’da yaşayan Yerköylü Kardeşlerimizin hasretliklerini, gurbet özlemlerini ve dostluklarını omuzlamayı hedefliyoruz. İnanıyor ki, Yerköy Gazetesi ailesi bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklardır. Ben ve dernek üyelerimiz bu olayın bilincindeyiz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji