YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
Devlet hastanesine yeni röntgen cihazı

Devlet hastanesine yeni röntgen cihazı

Yerköy Devlet Hastanesi’ne alınan yeni röntgen cihazı ilçe halkına hizmet vermeye başladı.
24102011rontgenBaşhekim Dr. Sayit Usul, Yerköy Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi tarafından yapılan ihale sonucu yeni röntgen cihazını aldıklarını ifade etti.
Hastanede bulunan eksiklikleri her geçen gün gidermeye çalıştıklarını ifade eden Başhekim Dr. Sayit Usul, “Mevcut eksiklikleri imkânlar ölçüsünde gidermeye ve Yerköy İlçemize daha iyi hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Yeni almış olduğumuz röntgen cihazı Yozgat bölgesinde bazı hastanelerde de bulunmaktadır. Röntgen cihazımızın kurulmasıyla vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.
Usul, “Hastanemize yeni bir röntgen cihazı ile birlikte cihaz sayımız iki olmuştur. Bu cihazların ihalesi yapılmış olup dijital röntgene çevrilmiş ve PACS sistemiyle desteklenmiştir.
PACS sistemi sayesinde röntgen, tomografi hizmetleri artık polikliniklerdeki doktorlarımızın kullanmış olduğu bilgisayar ortamına aktarılıp daha kaliteli görüntü ve arşivleme olanağı sağlamaktadır.
Ayrıca hastaların dakikalarca bekleme olayını da ortadan kaldırmıştır. Hastanemiz daha kaliteli hizmet vermek adına bu tür adımlar atılmaya devam edilecektir.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji