YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %3,10
Dilenciler şimdide, yoksulun fitresine göz diktiler

Dilenciler şimdide, yoksulun fitresine göz diktiler

Ramazan ayının manevi havasını suiistimal eden ve vatandaşların acıma duyguları sömüren dilenciler, dinimizce yoksula verilmesi emredilen fitrelere göz dikti. 
01082013dilenciYerköy ilçemizin çeşitli yerlerinde esnafları dolaşarak ve apartmanların zillerine basarak apartman sakinlerinden sokak ortasında çevirip para dilenen duydu simsarları ramazan aynıda fırsat bilerek yoksulların fitrelerine el attılar.
11 ayın sultanı Ramazan ayı gelince birden bire çoğalan ve özellikle Çarşamba günü camileri mesken tutan dilenciler çareyi yoksulun hakkı olan fitreye göz dikmekle buldu.
Yerköy ilçemizin çeşitli bölgelerine dağılan dilenciler esnafları dolaşarak ve apartmanların zillerine basarak vatandaşlardan fitre istemeye başladılar.
Yoksula verilmesi gereken fitreyi isteyen dilencileri gördüğünde ne yapacağını şaşıran vatandaşlar birkaç lira vererek dilencileri uzaklaştırmaya çalışsa da dilenciler sokak ortasında fitrelerini istemeye devam ediyorlar.
Yaşananları şaşkınlık içerisinde izleyen vatandaşlar ise yetkililerin bu işe el atarak yoksulun fitresine göz diken bu sömürücülere önlem almasını istediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bu Diken Dikti Eden Lira

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji