YouTube

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %-0,08
  • ALTIN
    %-0,13
  • BIST
    %0,80
Din Görevlileri Çanakkale Zaferi Andı

Din Görevlileri Çanakkale Zaferi Andı

Yerköy Din Görevlileri Derneği, 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi
22032013dinYerköy Din Görevlileri Derneği 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle Yerköy Merkez Kur-an kursunda kutlama programı tertipledi.
Yerköy Merkez Kur-an kursunda gerçekleşen programa Yerköy İlçe Müftüsü A. İkbal Aydın, Çiçekdağı İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Haleplioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yerköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Ayşe Uslu, İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program öncesi konuşma yapan Yerköy İlçe Müftüsü A. İkbal Aydın, Türk milli şuurunun “Çanakkale” daha iyi bilindikçe arttığını ifade etti.
Aydın, “98. Yıldır idrak edilen her kelimesiyle onur duyulan Çanakkale Zaferi’ni birlikte yeniden anmak, ecdadı yeniden hatırlamak, onların hatırasına yeni bir şeyler ilave edebilmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Türk tarihinin ve hatta dünya tarihinin en müim hadiselerinden biri olan Çanakkale Zaferinin 98. Yıl dönümünü kutlarken, diğer yandan bu savaşta şehit düşen kahraman ecdadımızı rahmetle anıyoruz.”dedi.
Aydın, şehitlik mertebesinin sadece Allah yolunda canını feda eden Müslümanlara verilen bir mertebe olduğunun altını çizdi.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında Yerköy Din Görevlileri Derneği tarafından hazırlanan şiir, kaside, ilahi, sine vizyon tiyatro ve İlahili Çanakkale türküsü sunumları gerçekleşti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji