YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %0,23
  • BIST
    %-0,24
DOĞAYI OKULA TAŞIDILAR

DOĞAYI OKULA TAŞIDILAR

Yozgat Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nun öğretmen ve öğrencileri bir hafta süren çalışmanın sonunda okullarının bir bölümüne doğal görünüm kazandırdılar. Arılar, kelebekler, ağaçlar ve çiçek figürlerinden oluşan çevre köşesi okula renk kattı. 
04062012okulYozgat’ın başarılı okullarından bir tanesi olan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, aynı zamanda sosyal, kültürel ve çevreyi ilgilendiren çalışmalarla da örnek oluyor. Resim öğretmeni Tülay Yılmaz ve öğrencileri, okul müdürü Mustafa Özyürek’inde desteği ile okulun bir bölümüne boyalarla doğal görünüm kazandırmayı başardılar.
Resim öğretmeni Tülay Yılmaz, bir süredir devam eden Egzersiz Programı çerçevesinde öğrencilerin çevreye olan duyarlılıklarını artırmak amacıyla çevre köşesi oluşturduklarını söyledi.
8 günde öğrencilerinin de desteği ile oluşturdukları çevre köşesi ile bir fil emek harcadıklarını söyleyen Yılmaz; “8 günde bir fiil çalışarak okulumuzun bir bölümünü rengarenk doğal görüntüye dönüştürdük. Doğayla ilgili çiçekler, hayvanlarüzerine daha gerçekçi şeylere yönelik tarz oluştu” dedi.
Okulun eğitim başarısının yanı sıra sosyal, kültürel etkinliklerle de önemli bir payı bulunan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Özyürek, öğrencilere her gün okulu temiz tutmalarını söylemek yerine temiz, rengarenk, doğal çevreyi okulun içine taşıyarak önemli bir mesaj verdiklerini söyledi.
Resim öğretmenin önderliğinde egzersiz çalışması çerçevesinde yapılan çalışmanın okula ayrı bir renk ve güzellik kattığını ifade eden Özyürek, bu vesileyle çocuklara resmi, boyamayı, çevre bilinci oluşturma adına önemli bir adım attıklarını kaydetti.
Özyerek; “Çocuklar çok pozitif yaklaştılar. Çocuklara her gün çevreyi temiz tut demektense en azından güzel bir çevre görsünler o çevreyi de nasıl temiz tutarız nasıl koruruz düşünsünler. Onlara bir hayat oluşturmaya çalıştık. Bu yapay bir çevre inşallah ilerleyen zamanda canlı çiçek köşesi de yapacağız” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji