YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,48
  • ALTIN
    %-0,60
  • BIST
    %-0,50
Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu

Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu

Yerköy ilçemizde, telefonda kendisini polis olarak tanıtan zanlının hesabına para yatırmaya çalışan kişi, polisin uyarısıyla dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
06052014paraAlınan bilgiye göre, 43 yaşındaki İ.A.’yı telefonla arayan kişi veya kişiler, kendisini terörle mücadele şube müdürlüğünde görevli polis memuru olarak tanıttı.
İ.A.’yı, dolandırıcıların T.C numarası ile kendisini bankalara borçlandırıldığına inandıran şüpheliler, suçluları yakalamaya çalıştıklarını, tüm parasını ve ziynet eşyasını istedikleri yere bırakmasını istediler.
Evdeki, bin 700 Euro’yu, 800 TL’yi, 50 gram bileziği, 1 Çeyrek, 1 Yarımlık ve 1 Tam Cumhuriyet Altınını alarak Ali Vehpi Pandır Mahallesi, Yerköy Devlet Hastanesi yakınlarında bir yere bırakmasını istediler.
İstenilenleri bırakmaya gittiği sırada İ.A’nın kızının polise haber vermesi üzerine harekete geçen Yerköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, İ.A.’yı dolandırılmaktan son anda kurtarıldı.
Telefonla yaptığı konuşmadan İ.A.’nın dolandırıldığını anlayan ekipler, vatandaşın elinden telefonu alarak şüpheli ile konuşmak istedi. Polislerle konuşmaya başladığını anlayan dolandırıcılar telefonu kapatarak İ.A. ile iletişimi kestiler.
Polis ekipleri, İ.A’yı telefonunu arayan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

2 yorum

  1. daha 1 gün önce dolandırıcılara karşı savcılık uyarmış, bugün böyle. millet nasıl akıllanacak

  2. vay be güzelim memlekitime de hirsiz haydutlar burada barinacagini düsünüyorsa yanilmislar? ORASI YIGIDIN HARMAN OLDUGUYER GALIBA YA DUYMADILAR YOKSA BILMIYORLAR ? SELAMLAR ASSAGI ELMAHACILI KÖYÜNDEN EROL YILMAZ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji