YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %-0,01
  • BIST
    %0,80
Durmaz'dan teşekkür mesajı

Durmaz'dan teşekkür mesajı

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Durmaz, yapılan oda seçimi sonrasında teşekkür mesajı yayımladı.
05062013durmazBaşkan Durmaz mesajında; Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri neticesinde, meclis ve yönetim kadrosunun tamamına yakınının yeni isimlerden oluştuğunu belirterek, önümüzdeki süreçte daha aktif çalışmalar içerisinde olacaklarını kaydetti.
Bülent Durmaz yayınladığı mesajında, başkanlığa seçilmesi ile birlikte üyeleri için her kurum ve kuruluşlarla birlikte Yerköy’ün menfaatleri doğrultusunda takım ruhu ile çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
Durmaz, “Borsamızın seçimlerinden bizleri yalnız bırakmayan gerek üyelerimiz olsun gerekse sivil toplum kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Odamız gerek üyelerimizle gerekse sivil toplum kuruluşları ile birlik beraberlik içinde çalışmalarının devam edecektir. Yerköy esnafına yönelik yapılan hizmet ve projeler bizlerin ışığı olacaktır. Bu ışık doğrultusunda üyelerim ile birlikte sürecek yeni dönemde çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde devam edecektir. Başta tüm üyelerin güvenine layık olmaya çalışacağım, bana oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Durmaz, meclis başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu üyeleri ise Ahmet Zorlu, Turan Karamollaoğlu, Mahmut Karataş ve Fikret Çetin olduğunun altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji