YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Eğitim Bölgesi Müdürler Toplantısı Yapıldı

Eğitim Bölgesi Müdürler Toplantısı Yapıldı

Çiçekdağı ilçe milli eğitim müdürü Halit Arslan, eğitim bölgesi müdürler toplantısının yapıldığını söyledi.
02122013bolgeArslan, toplantının ana gündem maddesinin temel eğitimden ortaöğretime geçiş sistemi olduğunu ifade etti.
Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan toplantıya ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okulları müdürleri katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, temel eğitimden ortaöğretime geçiş adıyla açıklanan ve ilk defa uygulanacak bu yeni sistemde ortak sınavların 8.sınıf Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, TC İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil olmak üzere 6 dersten yılda 1. ve 2. Dönem birer adet olmak merkezi sınav yapılacağını belirterek şu şekilde konuştu;
“İlçemizde 5 sınav merkezinde 220 öğrencinin bu sınavları katılacağını belirterek, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında ilk defa uygulanacak yeni sınav sisteminin birinci dönem sınavının 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde, ikinci dönem sınavlarının da 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde, gerçekleştirilecek. Genelgeler ve talimatlar doğrultusunda yapılması gerekenler ve sınavla ilgili alınması gereken güvenlik tedbirlerinin titizlikle uygulanması konusunda ilçe Milli Eğitim müdürlüğü olarak gereken komisyonların kurulduğunu, güvenlik tedbirlerin alınması konusunda tüm hazırlıkların yapıldığını, okul müdürleri olarak sizin sorumluluk alanınız ile ilgili tüm tedbirleri konusunda talimat verildi” dedi.
Arslan’ın konuşması sonrası sınavla, sınav kılavuzu okundu. Sınavla ilgili merak edilen sorular açıklandı ve videolar izlendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji