YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %1,31
  • BIST
    %3,10
Emniyet Müdürlüğü denetimleri artırıldı

Emniyet Müdürlüğü denetimleri artırıldı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, asayiş ve trafik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
07012010denetimYerköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri son zamanlarda artan hırsızlık ve suç unsuru teşkil eden unsurlarını engellemek için kontrollerini arttırdı.
Gece saat: 01.00 sularında yapılan asayiş uygulamasında 40 araç sorgulanırken, yapılan sorgular sırasında bir araçta evrakları tam olmadığı için trafik ekiplerince cezai işlem uygulandı.
Şehir içi denetimler artırıldı
İnternet kafeler, kahvehaneler başta olmak üzere halka açık alanlar ve parklar denetlenirken ilçe giriş ve çıkışlarında durdurulan araçlarda kontrol edildi.
Yapılan uygulamalarda trafik ekipleri araçlar üzerinde trafik kontrollerini gerçekleştirirken halka açık yerlerde de polisler işyerlerinde evrak ve kimlik sorgulamasında bulundu.
Denetimlerde, yaşları küçük ve yanında velileri olmadan internet kafelerde oyun oynayan çocuklar, kafelerden çıkarılırken, internet kafe işletmecileri de uyarıldı.
Bu tür uygulamaların bundan sonra da devam edeceğini belirten Yerköy İlçe Emniyet Yetkilileri, “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla asayiş ve trafik denetimlerimizi sürdürüyoruz. Yerköy halkına yaptığımız uygulamaları anlayışla karşıladığı için teşekkür ederiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji