YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Emniyet Müdürü Tepe, “Hatalı parklara ceza kesiliyor”

Emniyet Müdürü Tepe, “Hatalı parklara ceza kesiliyor”

Yerköy ilçe emniyet müdürü Erdal Tepe, şehir içinde hatalı park eden araçlar hakkında cezai işlem uygulandığını belirtti.
16092010emniyetmudYerköy’de Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kurulum çalışmaları kısmen tamamlanması ile şehir içinde hatalı park eden araçlara cezai işlem yapıldığını belirten Tepe, amaçlarının ceza kesmek olmadığını ifade etti.
Tepe, “Yerköy ilçemizde değişik saatlerde araç sayısında artış yaşanmakta. Bu artış şehir içi trafiğini olumsuz etkilemekte. Başta özellikle Çarşamba günleri kurulan pazarının kurulduğu gün, trafiği aksatacak şekilde park edenlerle yolda ilerlemeye çalışan sürücüler arasında zaman zaman gerginlik yaşanıyor. Emniyet müdürlüğümüze bağlı trafik ekiplerimiz, hatalı parkları kaldırmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Hatalı park eden arabaları fotoğrafını çekerek tespit eden polislerimiz yaptıkları çeşitli uyarılar sonrası araçlarını kaldırmadıkları takdirde cezai işlem uyguluyor.
Bunun yanı sıra 2012 yılı içerisinde yapımına başlanan MOBESE yani Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu sisteminin kısmen de olsa teslim edilmesi ile gece ve gündüz’de olmak üzere trafik kuralı ihlali yapan araçların ihlal yaptığı anda resimleri çekilerek cezai işlem uygulanıyor” dedi.
MOBESE’nin 24 saat ihlallerin tespit ettiğini ifade eden Tepe, trafik kurallarını ihlal edenlere otomatik olarak ceza yazıldığının, ceza kesilen araçlara ceza tutanağı ve ceza yedi sebebi gösteren resimleri adreslerine posta ile gönderildiğinin altını çizdiler.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji