YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
“En İyi Erkek Oyuncu” Doğan İzci ödüllendirildi

“En İyi Erkek Oyuncu” Doğan İzci ödüllendirildi

İtalya’da düzenlenen Venedik Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu” seçilen Doğan İzci, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök tarafından ödüllendirildi.
18092014doganİlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, İtalya’da düzenlenen Venedik Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanan ‘Sivas’ filminin başrol oyuncusu 11 yaşındaki Doğan İzci’ye ödülleri takdim etti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen hediye takdim törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Doğan İzci’nin babası Nedim İzci, Yozgat İl Genel Meclis Üyesi Osman Biçer ve Şehit Şaban Karadoğan Ortaokulu Müdürü Gökhan Ökten katıldı.
Kaymakam Şengök, Doğan İzci’nin elde ettiği uluslararası başarıyı televizyondan öğrendiğini, Yerköy’den başarılı bir oyuncunun ödül almasından memnuniyet duyduğunu söyledi.
Doğan’ın elde ettiği başarının önemli olduğunu ifade eden Şengök, şu ifadeleri kullandı:
“Doğan İzci, göstermiş olduğu çalışmalar sonucu Venedik Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu” seçilmesi bizleri memnun etmiştir. Doğan İzci’nin bundan sonraki yaşamında gerek okul hayatında olsun gerekse sinema hayatında olsun başarı göstereceği konusunda hiçbir şüphemiz yoktur.
Doğan’ın bundan sonraki yaşantısında takipçisi olacağız, elimizden gelen her türlü desteği kendisine sağlayıp başarılı olmasını isteyeceğiz. Doğan’ın başarılı olması demek bu ilçenin, bu ilin, bu ülkenin de başarılı olması demektir.”
Venedik Film Festivali’nde elde ettiği uluslararası başarı ile dikkatleri üzerine çeken Doğan İzci ise Yerköy’de büyüklerinin kendisine yakın ilgi göstermesinden son derece mutluluk duyduğunu söyledi.
Venedik’te ödülü tüm Türkiye adına aldığını belirten Doğan İzci, “Ödül almak güzel bir duygu ama ben bu ödülü kendime almadım, Türkiye için aldım ve Türkiye’ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Adalet Bakanımıza, Başbakanımıza hediye ediyorum” dedi.
Eğitimin sürdürmek istediğini vurgulayan İzci, iyi bir oyuncu olmak istediğini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji