YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Erdoğan Yozgat’ta toplu açılış töreni yaptı

Erdoğan Yozgat’ta toplu açılış töreni yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yozgat’ta toplu açılış törenine katıldı.
19052011acilisBeraberinde Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile birlikte saat 13:30’da helikopterle Bozok Şehir Stadında gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Necati Şentürk, Yozgat Milletvekilleri Bekir Bozdağ, Mehmet Çiçek, Abdulkadir Akgül ve Osman Coşkun, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Engin Ünalan ,Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.
Şehitler Fen Lisesi bahçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılışı yapılan bu 17 yatırım ve tesislerin hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi Binası, Kredi ve Yurtlar Kurumu 1000 Kişilik Yüksek Öğretim Yurdu, İl Emniyet Müdürlüğü Binası, Yozgat Sevgi Evleri, Et ve Balık Kurumu Yozgat Et Kombinası, Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürlüğü Binası, Yerköy Devlet Hastanesi Ek Binası, TOKİ Mevlana İlköğretim Okulu, Şehitler Fen Lisesi, Erdoğan Akdağ Anadolu Öğretmen Lisesi kapalı Spor Salonu, Akdağmadeni 75. Yıl Milli Piyango Anadolu Lisesi Pansiyonu, Akdağmadeni Anadolu Lisesi Pansiyonu, Çayıralan Anadolu Lisesi Pansiyonu, Sarıkaya Namık Kemal İlköğretim Okulu, Sorgun İbn-i Sina Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Pansiyonunun açılışlarını toplu halde yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Şehitler Fen Lisesinde incelemelerde bulundu.
 
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji