YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Evi yanan yaşlı kadın yardım bekliyor

Evi yanan yaşlı kadın yardım bekliyor

Yerköy İlçemize bağlı Kahya Köyünde ikamet eden Türker ailesine ait ev, elektrik kontağının neden olduğu iddia edilen yangınla tamamen yok oldu. Maddi imkânsızlıklarla boğuşan aile, hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor
15102012hakyaYerköy ilçemize bağlı Kahya Köyünde çıkan yangında evinin büyük bölümü yanan vatandaş, devletten ve hayırsever iş adamlarından yardım bekliyor.
Kahya Köyünde ikamet eden 57 yaşındaki Ülger Türker adlı vatandaşın 8 gün önce elektrik tesisatından çıktığını iddia ettiği yangının ardından zor günler yaşadığını ifade etti. Altı çocuk annesi Ülger Türker (57), 15 yaşındaki oğlu ile birlikte bir odanın içerisinde yaşam mücadelesi verdiklerini ifade etti.
İtfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangında evin büyük bölümü kullanılmaz hale geldiğini ifade eden Türker, Evin büyük bir bölümünün yandığı yangının ardından zor günler geçirdiğini belirti.
Devletten ve hayırsever iş adamlarından yardım beklediğini söyleyen Türker, “Evimin avlusunda, komşularımızla birlikte kış için hazırlık yapmakta idim. Bir anda evimin içinde dumanlar çıkmaya başladı. O anda 15 yaşındaki oğlum Duran Türker, evin balkonunda uyumakta idi neye uğradığımı şaşırmış vaziyette komşulardan yardım istedim. Allah razı olsun komşularım hemen yardıma koştular.
Komşuların yangını tam söndüremeseler de, itfaiye ekiplerinin köye gelmesi ile yangın söndürüldü.
Bu zamana kadar böyle bir şey hiç başıma gelmedi. Çok korktum, komşuların ve köye gelen ambulans ile Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldık. Oğlumun durumu ağırdı, eğer 5 dakika daha oğlum Duran, balkondan çıkmasaydı hayatını kaybetme ihtimali yüksekti.”dedi.
Çatıya kadar çıkan yangını söndürmek için komşularım ile birlikte yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Türker, “Yerköy Belediye itfaiye ekiplerinin gelmesi ile birlikte de evimin yanması birazda olsa önlenmiş oldu. Evimin içinde bulunan odaların büyük çoğunluğu hasar gördü.
Eşyalarımın birçoğu yandı. Hiçbir maddi gelirim yok. Devletimden ve hayırsever iş adamlarımızdan bana yardımcı olmalarını bekliyorum” dedi
Haber: Yerköy Gazetesi – “ÖZEL HABER”
yaşlıkadın1 yaşlıkadın2 yaşlıkadın4yaşlıkadın5

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. allah yardımcınız olsun keşke imkanım olsada yardımcı olsam inşaalllah durumu iyi olan biri cıkarda sizlere yardımcı olur

    • Allah kimsenin başına vermesin, ben evi yananın ogluyummm çok kotu bısey Allah kımsenın basına vermesin

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji