YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %2,11
Fahri Açıkgöz,"Yozgat Havalanı ile Uçacak!.."

Fahri Açıkgöz,"Yozgat Havalanı ile Uçacak!.."

Yozgat’ın marka şehir olma yolunda hayata geçirilen projelerden en önemlisi olan Havaalanı için geri sayım başladı. AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri açıkgöz, Yozgat’ın en önemli yatırımlarından bir tanesi olan havaalanı için yer arayışlarının sona ermesinin ardından temel atma töreni için geri sayımın başladığını belirterek; “Yozgat marka şehir olma yolunda havaalanı ile adeta uçacak” dedi
26072012acikgozAK Parti Hükümetinin Yozgat’a yapacağı en önemli yatırımlarından bir tanesi olan Havaalanı için yer tespitinin yapılmasının ardından şimdi gözler ihale ve temel atma aşamasına çevrildi. Geçtiğimiz ay içerisinde Yozgat’a gelen teknik ekibin daha önceden belirlenen 4 bölge arasından Deremum Köyü’nde kara kılması, havaalanı yatırımının geri dönüşü olmayan bir yola girdiğinin de belgesi oldu.
MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA…
AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, hükümet olarak Yozgat’ı marka şehir yapma adına hayata geçirdikleri projelerden sadece bir tanesi olan havaalanı ile ilgili tartışmaların yersiz olduğunu belirterek; “Havaalanı için yer belirlendi. Teknik ekibin onayının ardından inşallah süreç ihale aşamasına gelecek ve havaalanının temelini hep birlikte atacağız” dedi.
Açıkgöz, yatırımın gündeme gelmesinin ardından Yozgat’ta 4 farklı bölgede havaalanı için incelemelerde bulunulduğunu ve son olarak Merkez Deremem Köyü bölgesinde arazinin uygun bulunduğunu söyledi.
1 YILDA BİTECEK YATIRIM
Havaalanının uzun soluklu bir inşaat işi gerektirmediğine dikkat çeken Açıkgöz; “Havaalanı öncesinde yapılan teknik  ve arazideki parsel çalışmaları usun süren bir yatırım. Onun dışında temelini attığınız takdirde 1 yıl gibi kısa sürede havaalanı açılışa hazır hale gelebilecek yatırım. İnşallah Yozgat’ı havaalanı ile tanışmak adına geri sayım başladı” diye konuştu.
Açıkgöz, Yozgat’a yatırım noktasında söylenen her sözün arkasında olduklarını belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Yozgat’ı marka şehir yapma’ sözünün her zaman arkasında olduklarını kaydetti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. yozgatlıyı önce ucaga binecek ekonomiye kavuşturun ondan sonra havaalanı yaparsınız,yozgatlı otobüse binecek ekonomiyi bulamıyor sen kalkmış havaalanından bahsediyorsun,hiç aklınız alıyormu bu havaalanı projesi ölü bir yatırım hadi yaptınız diyelim adam ankaraya gidecek bir saat önce havaalanında olacaksın yarım saatdede cıkış işlemi yahu kardeşim zaten ankara iki saatlik yol degilmi?????bırakın bu boş işleriiiii millet lise caddesinde avare avare geziyo kapattıgınız fabrikaları acın yeterrrrrrr

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji