YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %0,80
Ferhat Yılmaz'dan Afrika'ya yardım çağrısı

Ferhat Yılmaz'dan Afrika'ya yardım çağrısı

Türk-Eğitim-Sen Yerköy Temsilcisi Ferhat Yılmaz açlıkla mücadele eden Afrika için yardım çağrısında bulundu.
10082011ferhatyilmazTürk-Eğitim-Sen Yerköy Temsilcisi Ferhat Yılmaz yaptığı yazılı açıklamasıyla son 5 ayda 29 bin çocuğun açlıktan öldüğü Afrika için yardım çağrısında bulundu.
İlk olarak Yerköy İlçe halkına seslenen Türk-Eğitim-Sen Yerköy Temsilcisi Ferhat Yılmaz, yardımın sadece ilçe halkının değil tüm sivil toplum kuruluşlarının da katılması gerektiğini ifade etti.
Yılmaz açıklamasında, “Dünyada Somali, Kenya, Filistin gibi ülkelerde, Afrika’nın değişik ülkelerinde insanlarımız kimi susuzluktan, kimi açlıktan kıvranmaktadır. Büyük bir acı, ızdırap içerisindedir.
Dünya insanlığının kardeşliğini düşünenler olarak, dünya barışını düşünenler olarak bu insanlarımıza yardım elini uzatmalıyız.
Bizim inancımızda “Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir.” sözü prensibimizdir. Dolaysıyla dünyanın neresinde olursa olsun açlıktan, yokluktan sıkıntı çeken insanlarımızın ellerinden tutmalıyız. Bu çerçevede kimi sivil toplum örgütlerimiz, kimi vatandaşlarımız bireysel olarak ve kişisel imkânlarımızı kullanarak oradakilere yardımcı olmalıyız.
Ancak bu Ramazan ayı münasebetiyle burada yaşayan insanlara daha hassasiyet göstererek ve içinde bulunduğumuz ayda tuttuğumuz oruçların açlığın ne demek olduğunu gösterdiğini bilerek daha ciddi katkıda bulunmamız gerekiyor.
Bu yönde ilçe halkımızın yapacağı yardımlarla oradaki insanlarımızın karnının doymasını, yüzünün gülmesine vesile olması mutluluk verici bir tablodur.
Yerköy İlçe halkı olarak bir an önce orada yardıma muhtaç, açlıktan hayatını kaybedecek hale gelen insanın yanında olmalı. Ve yaşamını sürdürecek imkânlar sağlamalı.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Merhamet ve tevazuu dolu bu davranışınızdan dolayı sizi ve nezdinizde üyelerinizi tebrik ediyorum.
    Allah yardımcınız olsun.

  2. Siz değerli ağabeyimizin böyle önemli bir konuya duyarsız kalmamanız tarafımızca memnuniyetle karşılanmıştır.
    Yerköy adına güzel hizmetlerinizin devamını diler, çalışmalarınızda başarılar dilerim…

  3. ilçemiz adına örnek bir davranışa hassasiyet gösterdiginiz için size bir yerköylü olarak teşekkür eder saygılarımı sunarım

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji