YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %1,14
  • BIST
    %-0,06
Gale, Derneklere Beyanname Uyarısında Bulundu

Gale, Derneklere Beyanname Uyarısında Bulundu

Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, derneklerin yılsonu itibariyle düzenleyecekleri “Dernek beyanname formunu” Nisan ayı sonuna kadar Mülki İdare Amirliğine vermeleri gerektiğini açıkladı.
21022013galeYerköy Kaymakamı Bayram Gale, konuyla İlgili olarak yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere, derneklerin vermekle yükümlü oldukları belgelerden Dernek Beyannamesi Formunu (EK-21) Dernekler Dairesi Başkanlığının web sayfası üzerinden kullanıcı adı ve şifresini kullanarak doldurmak zorundadırlar.
Yine aynı Yönetmeliğin 96. maddesine istinaden yukarıda sayılan belgelerin asıllarını ve sistemden alacakları çıktısını Mülki İdare Amirliğine elden veya posta ile gönderilmesi gerekmektedir. İlçemizde kurulu ve faaliyette bulunan derneklerin, 5253 sayılı Dernekler Kanununun 19. maddesi ile Dernekler Yönetmeliğinin 83. maddesine istinaden yılsonu itibariyle düzenleyecekleri “Dernek Beyanname Formunu” Nisan ayı sonuna kadar Mülki İdare Amirliğine verilmemesi durumunda 5253 sayılı Dernekler Kanununun 32. maddesinin (l) bendine göre idari para cezası uygulanacaktır.
Derneklerimizin idari para cezasına maruz kalmamaları için e-dernek kurumsal yazılım projesi üzerinden düzenleyecekleri “Dernek Beyanname Formlarını” Kaymakamlık olarak 01 Ocak 2013 tarihinden itibaren almaya başladıklarını, vermeyenlerin ise en geç 30 Nisan 2013 Salı günü mesai bitimine kadar Kaymakamlık Dernekler Bürosuna vermeleri gerekmektedir” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji