YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Gapsçı bu sefer kaçamadı

Gapsçı bu sefer kaçamadı

İlçemize bağlı Saray beldesine ve Sorgun ilçesinde 5 kişiyi gasp eden şahıs Jandarma tarafından gözaltına alındı.
21012012hirsizYerköy ilçesinde otomatik av tüfeği ile yol boyunda bulunan petrolü ve Sorgun ilçesinde yol kesip 5 kişiyi gasp eden 34 yaşındaki Selim B., Jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre Saray beldesinde bulun petrolde çalışan görevliyi gasp ettikten sonra, Kadışehri hayvan pazarında getirdiği hayvanları sattıktan sonra 66 LD 261 plakalı otomobil ile köylerine gitmek üzere yola çıkan sürücü Emir K. (35) ve aynı araçta bulunan Selim K. (35) Mehmet Ç. (27), Ali Ç.nin(54) bulunduğu otomobil Ayvalı-Karlık köyü yol ayrımında Selim Buzluk tarafından yolları kesildi.
Elindeki otomatik av tüfeği ile sürücü Emir K.’i ve aynı otomobilde bulunan Selim K., Ali ve Mehmet Ç.’yi aşağı indiren zanlı Selim B., daha sonra silah zoruyla 4 kişiyi gasp etmeye çalıştı. Bunun üzerine sürücü Emir K. ile zanlı Selim B. arasında tartışma çıktı.
Tartışma üzerine Zanlı Selim B.,elindeki otomatik av tüfeği ile Emir K.’nın sağ bacağından yaraladı.
Yaralanan Emir K. olay yerindeki yakınları tarafından Sorgun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, olay zanlısı Selim B., Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Zanlı Jandarmadaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Yozgat E Tipi Cezaevine gönderildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji