YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Gönüllü Beden Eğitiminin Hakkını Kazanarak Verdiler

Gönüllü Beden Eğitiminin Hakkını Kazanarak Verdiler

Yerköy’de beden eğitim öğretmenlerinin gönüllü olarak verdikleri derslere katılan 30 gençten 22’si “Beden Eğitimi” öğretmenliği sınavını başarı gösterdi. 
29092011bedenBeden Eğitimi sınavları öncesinde Yerköy Kapalı spor salonunda, sınavlara hazırlanan 30 öğrenciden 22’si Beden Eğitimi Öğretmenliği sınavlarını kazandı. Gönüllü çalıştırıcılarının gayreti ile sınavı kazanan öğrenciler İlçe Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürü tarafından tebrik edildi.
Yerköy’de Beden Eğitimi sınavlarına hazırlanan ancak imkânsızlıklar nedeni ile eğitim alamayan öğrencilere ilçede görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ücretsiz olarak ders veren, öğretmenler meyvelerini toplamaya başladılar.
Beden Eğitimi öğretmenliği için gençlere yardımcı olmanın gururunu yaşayan Beden Eğitimi Öğretmenleri Mehmet Kılıç ve Eyüp Şahin, beden eğitimi öğretmenliği sınavlarını kazan 22 öğrencinin mutluluğunu yaşıyorlar.
Mehmet Kılıç ve Eyüp Şahin isimli beden eğitimi öğretmenleri, 2 yıl önce başladıkları gönüllü beden eğitimi dersinin meyvelerini aldıklarını ifade ederken, 2011 yılı içerisinde gerçekleşen beden eğitimi öğretmenliği sınavına giren 30 öğrenciden 22’sinin kazandığını ifade ettiler.
2 yıl önce başladıkları gönüllü beden eğitimi dersine 2010 yılında katılan 19 öğrenciden 11’nin, 2011 yılında katılan 30 öğrenciden 22’sinin sınavı kazandığını ifade eden Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Kılıç, 3 öğrenci ile başladıkları gönüllü eğitimin 2011 yılı içinde 15 kız, 15 erkek olmak üzere 30 öğrencinin 2-3 saat süren eğitimlerin koşu, kondisyon çalışması ve pratik hareket şeklinde gerçekleştiğini söylediler.
Gale ve Gençten Tebrik
2011 yılı içerisinde gerçekleşen beden eğitimi öğretmenliği sınavına giren 30 öğrenciden 22’sinin kazanmasından memnuniyet duyan İlçe Kaymakamı Bayram Gale ve Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, Öğretmen ve öğrencileri makamlarında kabul ederek tebrik ettiler.
Gerçekleşen ziyarette İlçe kaymakamı Bayram Gale, Beden Eğitimi Öğretmenliği sınavında başarı gösteren öğrencilere spor’un ülkemizde ve dünyada önemi anlatırken, istendiğinde sırf beden öğretmenliği olarak değil sporun diğer  dallarında da  başarılı olduklarında kendilerine büyük yarar sağlayacağını ifade etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Eden Gale Giren Kazan Nin

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. bende seneye hazırlanacağım inşallah diğer arkadaşlar gibi başarılı olurum.yerköy adına mehmet ve eyüp hocaya teşekkürler…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji