YouTube

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,33
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %-1,12
Gün Işığı Derneğinden Yerköy Belediyesine Ziyaret

Gün Işığı Derneğinden Yerköy Belediyesine Ziyaret

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri Yerköy Belediyesi Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu makamında ziyaret etti.
23102013gunDerneğin faaliyetlerine olan yardım ve desteklerinden dolayı Yerköy Belediyesi Başkanı Mehmet Ağaoğlu’na teşekkür ettiklerini ifade eden Dernek başkan yardımcısı Bayram Ergenoğlu, “İlçemizde 10 yıldır faaliyetlerine devam eden bir sivil toplum örgütüyüz. Yerköy gibi küçük bir ilçede bu uzun zaman diliminde yardım faaliyetlerini bir derneğin tek başına yürütmesi çok zor. Biz bu zorluğu gerek kaymakamlık, ilçe milli eğitim müdürlüğü gerekse Yerköy Belediyesi gibi resmi kurumların yardımlarıyla aştık. Bütün faaliyetlerimizde saolsunlar her zaman yanımızda yer aldılar. Bu yüzden dernek yönetim kurulu olarak hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediyenin imkanları dahilin de ilçede faaliyet gösteren bütün STK’ların her zaman yanında olduklarını ifade eden Yerköy Belediyesi Başkanı Mehmet Ağaoğlu,  “Hak yolunda hayırlı faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını yerinde ve oldukça isabetli buluyorum.
Bu bağlamda elimizden geldiğince bugüne kadar bu çalışmalarda yer almaya çalıştık. Bundan sonrada her türlü hayır faaliyetlerinde yer almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji