YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %1,14
  • BIST
    %-0,06
Haberlerimiz E-Mail Adresinize Gelsin

Haberlerimiz E-Mail Adresinize Gelsin

YERKÖY’DE GAZETECİLİK SEKTÖRÜNDE İLKLERE İMZA ATMAYI KENDİNE PRENSİP EDİNMİŞ OLAN “YERKÖY GAZETESİ” YİNE İLÇEMİZDE İLK VE TEK OLAN “E-MAİL HABER TAKİP” YOLU İLE SİZLERE ULAŞIYOR. 
08092012emailYerköy’de gazetecilik sektöründe ilklere imza atmayı kendine prensip edinmiş olan “YERKÖY GAZETESİ” yine ilçemizde ilk ve tek olan “E-Mail Haber Takip” yolu ile sizlere ulaşıyor.
Artık sitemizde önemli bütün haberler mail sistemiyle kayıtlı mail adreslerine gönderiliyor. Sizde gündemi kaçırmamak istiyorsanız  mail adresinizi ekleyiniz.
Mail adresini eklemek için sitenin sağ üst köşesinde bulunan “Güncel Kalın…” sekmeninde yer alan kutucuğa,E-Mail adresinizi yazın ve “Abone OL..” butonuna tıklayarak mail adresinizi ekleyiniz.
Yerköy ve Çiçekdağı ilçeleri ile ilgili bütün haberlerin önemi büyüktür. Gündemden sizde haberdar olun ve çevrenizi haberdar edin…
NASIL ABONE OLUNUR:
Aşağıda yer alan resimleri takip ederek, abone ola bilirsiniz.
(NOT : RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE BİR KEZ TIKLAYINIZ ) – (KAYIT İŞLEMİNİZ BİTTİKTEN SONRA E-MAİL ADRESİNİZE GELEN “Activate your Email Subscription to” YAZISI ALTINDA YER ALAN LİNKİ TIKLAYARAK E-MAİL ÜYELİĞİNİZ AKTİF HALE GELECEKTİR..)
guncelkalin1
 
 
guncelkalin2 guncelkalin3

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
E Mail Ilk Kez Linki Nbsp Ola

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Ben Yerköy’lü bir vatandaş olarak suan ki yerköy beldiye başkanı sayın Mehmet AĞAOĞLU beyin yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunar saygılarımı bildiririm. Neden derseniz yapmış olduğu hizmet Yerköyümüzün büyük sorunu idi allah razı olsun ki bu güzel ilçemizi bu sorundan kurtarmış oldu yani alt yapı sorununu tamamen çözmüş oldu. Alt yapı soru Yerköy için büyük bir sorundu idi sayın başkan bu sorunu çözdü sanıyorum yakında şirin bir yerköy göreceğiz kendisine Yerköylü olarak saygı duymayalım da ne yapalım Yerköy ün 20 yılı heder olmuştu. Sayın başkan büyük bir sorunu çözdü Yerköy halkı tozdan çamurdan ve kasisli yollardan şikayet ediyor ama bu er yada geç yaşanacaktı çünki yerköyün alt yapı sorunu çok büyüktü. Ben daha önce belediyede çalıştığım için bu sorunları biliyordum ve bu sorunu giderdiği için kedisine saygılar sunuyor teşekkür ediyorum. Yerköylüler bi düşünün yıllardır Yerköy belediye personeli maaş almıyordu sosyal haklarını alamıyordu şimdi ise günün de maaşını alıyor sosyal haklarını da alıyor. Belediyemizi sayın Ağaoğlu personelin sorunlarını çözdü Yerköyün büyük sorun larını çözdüğü çin ben şahsım adına kendisine teşşekkür ediyor saygılar sunuyorum. CAHİT ÇELİK

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji