YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %-1,37
Hami-Yet projesi kapsamında kermes düzenlendi

Hami-Yet projesi kapsamında kermes düzenlendi

Yerköy Kaymakamlığınca yürütülen Hami-Yet (Koruyucu Yetim Destek) Projesi kapsamında Yerköy Haşim Kılıç Mahallesinde Kermes düzenlendi.
24042013kermesYozgat Valiliği tarafından hayata geçirilen Koruyucu Yetim Destek (Hami-Yet) Projesi kapsamında, Yerköy İlçe Kaymakamlığı kermes organize edildi.
Eşini kaybetmiş anneler ve onların çocuklarının her türlü sorun ve sıkıntılarının giderilmesi, destek verilmesi için Yerköy’de 3 gün boyunca Kermes düzenlediklerini ifade eden Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Kermesten elde edilecek paraların Hami-Yet projesi kapsamında bulunan ailelere harcanacağını ifade etti.
Gale, “Hami-Yet proje kapsamında anne ve çocuklara psikososyal destek ve eğitim desteğinin yanı sıra, her türlü ekonomik destek, sosyal ve kültürel faaliyetler olmak üzere bir dizi sürdürülebilir ve süreklilik arz eden faaliyetler sunulmaktadır.
Hami-yet projesi kapsamında kermes düzenlemiş bulunmaktayız. Hami-Yet projesi büyük önem taşıyor. Proje, merhamet ve acıma duygusuna yer vermeden, şefkate dayalı faaliyetler yer almaktadır. Bizler projenin başında olduğu gibi sonuna kadardan, Hami-Yet projesindeki ailelerimiz desteklerimizi esirgemeyeceğiz.”dedi.
Kermes’in açılışına, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale’nin yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Enis Behiç Yaşlı, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji