YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,49
  • BIST
    %-0,06
Hastanede çalışmalar hızla devam ediyor

Hastanede çalışmalar hızla devam ediyor

Yerköy Devlet Hastanesinde çevre düzenlenme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
14122011hastaneYerköy Devlet Hastanesi tarafından devam eden, çevre düzenlemesi çalışmaları, çocuk park alanı, oturma alanları, araç park alanı ve kantin yapımı çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Ağaçlandırma ve çimlendirme işlemlerinin de yapılacağını ifade eden Başhekim Sayit Usul,  Yerköy Devlet Hastanesinin, Yerköy ve Yerköylülere yakışır bir şekle bürünmesi için çalışmalarının hızla devam edeceğini kaydetti.
Usul, “Yerköy Devlet Hastanemizde çevre düzenlemesi çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Kısa bir süre sonra hastanemizin çehresi daha güzel bir görünüme kavuşacaktır.
Bu çalışmalar sonucunda halkımızın kullanımı için çocuk park alanı, oturma alanları, araç park alanı ve kantin gibi alanlar hizmete açılacaktır.
Çevre düzenlemesi çalışmalarının sona ermesi ile birlikte yeni binamızdaki Acil birimimizde hizmete girecektir.”dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. SORGUNE YENİ BİR HASTANE İHALESİ AÇILMIŞ VE SONUÇLANMIŞ ÖDENEK GELMİŞ BİZİM YERKÖY ESKİLERİ TAMİRLE UĞRAŞIYO ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOK HEMŞERİLERİM BİZ BÖYLE KUZU KUZU YATARSAK BİZİM YERKÖY DAHA ÇOK GERİ KALIR ZATEN Bİ 20 SENE GERİLEDİK ALLAH AŞKINA TÜM YERKÖYLÜ HEMŞERİLERİMİZ ARTIK BÜTÜN KURUMLAR EL ELE VERELİM YERKÖY İÇİN ÇALIŞALIM ALLAH AŞKINA ARTIK ÇALIŞALIM HERKES ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRSİN BİSMİLLAH DEYİP BAŞLAYALIM ARTIK

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji