YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-1,36
Hediye Kitapların Dağıtımı Tamamlandı

Hediye Kitapların Dağıtımı Tamamlandı

Yozgat Valiliği tarafından 2011 Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında  “ Her Eve Bir Kitap” anlayışıyla yürütülen etkinlik kapsamında ilköğretim ve lise öğrencilerine kitap hediye edildi.
22042011kitapYozgat Valisi Necati Şentürk’ün girişimleri sonucu finansmanı il dışındaki hayırsever iş adamları tarafından karşılanan 50 bin kitap ilkokul ve lise öğrencilerine ulaştırılmak üzere Yozgat merkez ve ilçelerde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine imza karşılığı teslim edildi.
Kitapların Yozgat geneline dağıtımı sonrasında Yerköy ilçemizde 12 ilköğretim okuluna öğrencilere dağıtılmak üzere toplam 2660 kitap dağıtıldı.
Kitap dağıtımının tamamlandığı okullardan 80. Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halit Arapoğlu “ Meslek hayatı içerisinde ilk defa böyle bir etkinlikle karşılaştığını ve bunu son derece yerinde ve anlamlı bulduğunu” belirtti.
Bu tür faydalı etkinliklerin devam etmesi gerektiğini ifade eden Arapoğlu, sadece valilik değil sivil toplum kuruluşlarının da bu tür faaliyetlere eğilmesi gerektiğini belirtti.
Namık Kemal İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Erdal Ekin’de, Kitap dağıtımını okullarında tamamladıklarını fakat sadece kitapların dağıtılması değil bundan sonraki süreçte okunup anlaşıldığının ve hatta uygulandığının da takip edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca kitapların hem kutlu doğum haftasına yakışır hem de öğrenci seviyelerine uygun olmasından dolayı da memnun olduklarını ifade etti.
Öğrenciler de hediye kitapları çok beğendiklerini ve bir an önce okuyup bitireceklerini ifade ederek hem kitapların kendilerine ulaşmasını sağlayan öğretmenlerine hem de etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiler.   
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji